Početna Događanja MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu...

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu i okolici

95
0
Good deal. Close-up of two business people shaking hands while sitting at the working place

EL-LON d.o.o. traže osobu koja je samostalna u radu i želi raditi, spremnu na učenje i stjecanje novih znanju te komunikativnu za rad u timu na poziciji Elektroinstalater / električar (m/ž). Potrebno je imati KV, VKV ili srednju stručnu spremu te 1-3 godine iskustva. Nude plaću od 5000 do 7000kn, a svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 29. kolovoza.

KUSTOŠIJA GRAĐENJE d.o.o. za graditeljstvo i projektiranje u potražnji su za Pomoćnim građevinskim radnikom (m/ž). Traže dva djelatnika, a opis posla uključuje Radove na sanaciji krovišta, unutarnjem uređenju objekata, uži dio betonskih radova i slično. Ako te zanima ovaj oglas za rad u Zagrebu, oglas je aktivan do 13. kolovoza.

Privatna praksa dentalnog laboratorija Nenad Miković u potrazi je za Dentalnim tehničarom (m/ž) s 3 godine iskustva u odjelu keramike. Potrebno je imati srednju stručnu spremu, a opis posla uključuje izradu protetskih radova u odjelu keramike. Nude stalno radni odnos, a ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš najkasnije do 18. kolovoza.

B2BEE EBUSINESS j.d.o.o. rade na automatizaciji B2B procesa prodaje i mijenjaju način na koji ljudi posluju, a sada tražie ljude na poziciji ASP.NET Software Developer (m/ž) koji će im u tome i pomoći. Radit ćete s programerima na dizajniranju algoritama i dijagrama tokova, rješavat probleme, uklanjati pogrešake i nadograđivat postojeći softver i slično. Potrebno je imati iskustvo u radu sa C # (najmanje 5 godina), MS SQL-om i ASP.NET MVC. Ostale uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu koji je aktivan do 11. kolovoza.

TRANSPORT, PRIKOLICE I OPREMA d.o.o. se bave prodajom svih vrsta prikolica svjetski renomiranih proizvođača, rezervnih dijelova, rasvjete te dodatne opreme kao i servisom svih prikolica kao i većih kamionskih prikolica, a sada su u potrazi za Mehaničarom (m/ž). Opis posla uključuje rad u servisu prikolica, defektaža i otklanjanje nedostataka, a na ovaj oglas se možete prijaviti putem linka za prijavu ili telefonski. Potrebno je imati srednju stručnu spremu, a javiti im se možete do 14. kolovoza.

 

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!

Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.