Početna Vijesti Business MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu...

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu i okolici

73
0

SCOTT BADER d.o.o., jedan od vodećih proizvođača u kemijskoj industriji u regiji, član grupacije Scott Bader sa sjedištem u Velikoj Britaniji, objavljuje natječaj za radno mjesto: Koordinator knjigovodstva dobavljača (m/ž). Ako izvrsno govoriš engleski, imaš iskustva u sličnim poslovima te  spreman za stalno učenje i potrebno svladavanje regulative u međunarodnom okruženju onda je ovo oglas za tebe. Uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu koji je aktivan do 3. kolovoza.

Želite li raditi u stabilnoj i uspješnoj međunarodnoj tvrtci? Oduvijek ste željeli biti dio uspješnog tima te svojim radom i rezultatima dati doprinos rastu i razvoju tvrtke? Onda se pridružite timu Spara koji traži Voditelja odjela supermarketa / hipermarketa (m/ž). Ukoliko imate srednju stručnu spremu, radno iskustvo u trgovini te poznajate robu iz asortimana, pošaljite im svoj životopis do 30. travnja.

Ako poznaješ MSFI i HSFI, rad u različitim sektorima (trgovina, financije, usluge, proizvodnja,…), razumiješ poslovne procese, financijske transakcije, knjiženja, izvještavanja i sl. te imaš barem 3 godine radnog iskustva u takvim poslovima ovo je oglas za tebe. LeitnerLeitner Revizija d.o.o. je u potrazi za Senior asistentom u reviziji (m/ž). Nude  priliku za učenje, napredovanje i usvajanje širokog spektra znanja te redovna i stimulativna primanja. Ovaj oglas ostaje aktivan do 17. srpnja.

Ljekarna Jasna Neziri traži Magistara farmacije / farmaceutskog tehničara (m/ž). Opis posla uključuje izdavanje lijekova bez recepta, vođenje evidencije dnevnika analize, knjige rokova i narkotika te ostalih službenih knjiga u ljekarni, brigu o pravilnom zbrinjavanju farmaceutskog otpada i slično. Nude priliku za rad u odličnom timu i atmosferi i sa odličnim uvjetima rada. Ako si se pronašao u ovom oglasu, svoj životopis im možeš poslati najkasnije do 20. srpnja.

EUROCABLE GROUP d.d. koji se bavi proizvodnjom električnih vodova i kabela u potrazi je za Strojobravarom (m/ž). Posao uključuje izvještavanje nadređenih o svim izvanrednim događanjima u proizvodnji, vođenje evidencije o obavljenim poslovima na otklanjanju kvarova, održavanje reda i čistoće radnog prostora i slično. Potrebno je imati KV ili srednju stručnu spremu, a prijaviti se možeš najkasnije do 20. srpnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.