Početna Vijesti Business MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

85
0

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

JOSTON d.o.o. traži Instruktora vožnje B kategorije (m/ž). Traži se odgovorna i predana osoba sa položenom licencom. Od uvjeta se traži SSS, VŠS ili VSS i položena B kategorija. Nude vrstu zaposlenja na određeno vrijeme, ali i stalni radni odnos. Na ovaj oglas se možete prijaviti i dostaviti svoj životopis najkasnije do 17. listopada.

SEB mku & p d.o.o. traži Prodavača/Trgovca (m/ž). Za pojačanje njihovog tima traže osobu za prezentaciju i prodaju robe te savjetovanje kupaca. Osoba bi radila na blagajni, bavila se nadopunom i slaganjem robe, kontrolom stanja robe te održavanjem prodajnog mjesta. Osoba mora imati srednju stručnu spremu, minimalno 5 godina radnog iskustva u prodaji malih kućanskih uređaja i/ili posuđa. Mora imati razvijene prodajne i komunikacijske vještine, pozitivan stav te biti spremna na timski rad. Treba poznavati rad na računalu (prednost poznavanja rada na APROSS programu) i imati osnovno znanje engleskog jezika. Nude stalni radni odnos uz probni rok od 6 mjeseci. Na ovaj oglas se možete javiti do 14. listopada.

SUSTENTA RAZVOJ I UPRAVLJANJE d.o.o.  traži Djelatnika na higijenskom održavanju objekta (m/ž). Osoba bi se bavila poslovima vezanim uz čišćenje objekta, čišćenje sanitarnog i uredskog prostora te obavljala sve poslove vezano za pospremanje, pranje, održavanje vanjskog prostora objekta i bilja. Osoba bi obavljala i druge pomoćne poslove po nalogu nadređenih. Osoba treba imati NKV, KV ili SSS. Nudi se stalni radni odnos uz osigurana osnovna sredstva za rad te redovna primanja. Podržava se zapošljavanje osobe s invaliditetom. Prijaviti se možete do 13. listopada.

BEAUTY CENTAR BAMBINA traži osobu za poziciju Kozmetičar (m/ž). Traže dvije odgovorne osobe (m/ž) za rad na njezi lica i tijela, depilaciji, ekstenzijama trepavica, masaži i noktima. Potrebno je minimalno 3 godina radnog iskustva na navedenim tretmanima. Traže se osobe sa SSS, VŠS ili VSS koje su marljive i odgovorne, željne znanja i napredovanja i koje su dobre u timskom radu. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, stjecanje novih znanja i iskustava, edukacije i fiksna plaća od 6.000 kn + 10% prometa. Mogućnost plaće od 6.000 – 17.000 kuna. Oglas je aktivan do 20. listopada.

INSTITUT ZA FIZIKU traži osobu za radno mjesto Voditelj Odsjeka za tehničke poslove (m/ž).   Traži se osoba koja bi organizirala i upravljala radom Odsjeka za tehničke podrške. Osoba bi nadzirala rad djelatnika, brinula o održavanju, nadogradnji i sigurnosti računalne mreže i pripadnih servera na Institutu. Aktivno bi sudjelovala u planiranu i projektiranju i nadogradnji mrežne infrastrukture te postojeće računalne opreme. Obvezno je imati VŠS ili VSS kojim je stečena stručna sprema sukladno propisima te aktivno poznavati engleski jezik. Prednost je imati iskustvo administriranja Unix/Linux operativnih sustava, organizacijske i komunikacijske vještine te sklonost timskom radu. Potrebno je poznavanje barem jednog od važnijih programskih jezika i alata (C, C++, skripta: Perl, Python, PHP, JavaScript). Sve ostale uvjete natječaja možete provjeriti u samom oglasu. Nudi se stalni radni odnos, a plaća se utvrđuje prema Uredbi o nazivima radnih mjesta i koeficijentima složenosti, a okvirna visina plaće iznosi oko 6.000 kuna neto. Mogućnosti dodatnog stalnog obrazovanja (tečajevi, usavršavanja), prilike za osobni razvoj te prilika da radite i budete dio institutskih projekata. Na natječaj se možete prijaviti do 21. listopada.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.