Početna Vijesti Business MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

49
0
Portrait of female pharmacist standing with arms crossed at counter in pharmacy

KOMPARE ONLINE d.o.o. traži Supervizor prodaje/ team leader (m/ž). Traži se odgovorna i predana osoba koja voli prodaju i voli motivirati i osnaživati svoj tim kako bi postigli odlične rezultate. Od osobe se očekuje 2-3 godine radnog iskustva, razvijene i naglašene sposobnosti vođenja i motiviranja, kontinuirano praćenje rada i statistika, preslušavanje prodajnih razgovora i analize, te edukacije. Ako dobro funkcioniraš u radu od kuće nudi se ugovor na neodređeno, fleksibilni radni uvjeti (rad od kuće ili iz ureda), atraktivna primanja i odličan tim koji treba voditi. Na ovaj oglas se moguće prijaviti do 23. rujna.

HABERKORN d.o.o. traži Skladištar/Logističar (m/ž) . Za pojačanje njihovog tima traže osobu za rad na prijemu, otpremi i skladištenju robe, brigu o skladištu te sve ostale tehničke poslove u skladištu. Osoba mora imati srednju stručnu spremu, minimalno 2-3 godine radnog iskustva na sličnim poslovima, osposobljenost za rad na viličaru te biti izrazito organizirana i uredna. Treba imati vozačku dozvolu B kategorije te poznavati engleski ili njemački jezik. Nude rad u međunarodnom i dinamičnom okruženju, kontinuirano stjecanje novih znanja, službeni mobitel te priliku za učenje i razvoj. Na ovaj oglas se možete javiti do 23. rujna.

VAL – INT d.o.o.  poziva sve motivirane pouzdane i odgovorne osobe da se jave na oglas za Skladištar/Vozač (m/ž) . Osoba bi se bavila poslovima vezanim uz dostavu ulja i maziva, uz skladištenje istih, poslovima vezanim za prikupljanje otpadnih ulja i maziva i poslovima vezanim uz izvođenje usluga ekoloških servisa. Potrebno je imati minimalno 2 godine radnog iskustva, SSS – poželjno cestovni smjer, iskustvo u poslovima dostave robe te spremnost na terenski rad. Osoba treba biti odgovorna prema radnim zadacima, motivirana, imati razvijenu radnu etiku, poznavati rad na računalu, imati vozačku dozvolu B i C kategorije, prednost KOD 95. Nudi se početni trening i osposobljavanje, izazovan posao, prilika za razvoj, PC i mobilni telefon te stalni radni odnos nakon probnog roka. Prijaviti se možete do 22. rujna.

AUTO SALON TOŠ d.o.o. traži osobu Voditelj servisa (m/ž).  Osoba organizira i rukovodi radom servisa. Otvara i zatvara radne naloge te preuzima vozila na servise i vrši primopredaju vozila strankama. Osoba vodi brigu o stanju i nabavi alata, komunicira s dobavljačima dijelova, brine se za izvršavanje plana realizacije servisa. Materijalno i financijski je zadužena za servisni inventar te vodi i potpisuje svu dokumentaciju i izvješća. Isto tako je odgovorna za pravilnu primjenu zakonskih i ugovornih odredbi u servisu. Potrebna je minimalno 1 godina radnog iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Traži se SSS, VŠS ili VSS tehničkog smjera uz odlično poznavanje tehnike vozila i rada sa servisnim alatima i dijagnostikom. Nudi se mogućnost stalnog zaposlenja, stjecanje novih znanja i iskustava, raznovrstan posao i stimulativna zarada. Oglas je aktivan do 16. listopada.

ZU PROPHARMA traži osobu za radno mjesto Magistar farmacije (m/ž).  Osoba bi se bavila izdavanjem lijekova na recept i bez recepta, medicinskih proizvoda i izdavanjem magistralnih i galenskih pripravaka. Osoba bi savjetovala korisnike, prikupljala podatke o interakcijama lijekova te iste prijavljivala nadležnom tijelu. Provodila bi smjernice Dobre ljekarničke prakse i načela etike. Uvjeti su da je VSS magistar farmacije, da ima položen stručni ispit i važeću licencu za samostalan rad. Poželjno je poznavanje Eskulap programa za ljekarne te pedantnost i komunikacijske vještine. Nudi se poticajno radno okruženje, otvorena komunikacija i timski rad, kontinuirani osobni razvoj te stručne edukacije. Vrsta zaposlenja je stalni radni odnos. Na oglas se možete prijaviti do 30. rujna.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!
Najnovije oglase, vijesti i savjete iz svijeta tržišta rada potraži i na MojPosao LinkedIn profilu.