Početna Vijesti Business MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za posao u Zagrebu

106
0

DRACO je vodeća firma na tržištu hidroizolacije u Hrvatskoj. Firma koja postavlja standarde za moderne hidro izolacijske sustave. Posebnu pažnju pridaju kvaliteti proizvoda i brizi za okoliš. Isto tako znaju osigurati kvalitetne uvjete rada i nagraditi dobre radnike! Zbog intenzivnog razvoja poslovanja imaju potrebe za radnicima na poziciji Izolater (m/ž) . Mjesto rada je Zagreb, a posao uključuje iznadprosječnu plaću, rad u stabilnoj i uspješnoj firmi i normalne uvjete rada. Od vas se očekuje iskustvo rada na gradilištu; prednost u radu na specijaliziranim građevinskim poslovima poput hidroizolacije; brzina te vještina u radu s rukama. Na oglas se možete prijaviti do 04. kolovoza.

ESTIM d.o.o. je poduzeće koje se bavi završnim radovima u graditeljstvu. Koriste se novim alatima, strojevima i mehanizacijom i u potrazi su za Monterom suhe gradnje/soboslikarom (m/ž) . Traže samostalnog majstora za obavljanje poslova na radovima adaptacije i novogradnji. Traže isključivo uredne i samostalne majstore, a osiguravaju stalni radni odnos i plaću u iznosu od 6.000 do 10.000 kuna. Na oglas se možete javiti do 7. kolovoza.

ESTIM d.o.o. isto tako traži i osobu na poziciji Zidar (m/ž). Traže Zidara za obavljanje zidarskih radova na adaptacijama i novogradnji. Potrebno je imati dvije godine radnog iskustva i biti uredan i samostalan majstor. Nude primanja u iznosu od 7.000 do 11.000 kuna. Na oglas se možete javiti do 7. kolovoza.

DINACO proizvodnja, trgovina i usluge d.o.o. zapošljava Električar (m/ž).  Posao podrazumijeva ožičavanje razvodnih ormara, upravljačkih pulteva i strojeva u proizvodnom pogodnu poslodavca te montaža i puštanje postrojenja u rad na području Hrvatske i EU. Potrebno je znanje u izvođenju elektroinstalacija prema zadanim shemama, sposobnost rada u timu i marljivost i odgovornost prema poslu. Poželjno iskustvo u radu s frekvencijskim pretvaračima (Contro Techniques, Danfoss, Schneider) i PLC aplikacijama (Siemens S7-1200, Schneider Zeljo Soft) – podešavanje parametara i puštanje u rad. Potrebno je imati 2 godine radnog iskustva. Poslodavac nudi redovita i stimulativna primanja, mogućnost edukacije, rad u inovativnom okruženju, službeni mobitel i plaću u iznosu od 7.000 do 9.000 kuna. Na oglas se možete prijaviti do 3. kolovoza.

CORDEX ONE d.o.o. zbog proširenja posla traži Kuhara (m/ž) za rad u Kile´s tasty grill i fast food baru. Poželjno je iskustvo u fast food-u ili pečenjarama i/ili kuharsko iskustvo. Traže ambiciozne osobe, a nude radno vrijeme u dvije smjene i jedan dan u tjednu slobodan. Uz mogućnost napretka nudi se i neto plaća od 5.000 kuna + provizija. Na oglas se možete prijaviti do 28. srpnja.