Početna Vijesti Business MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

MojPosao i ovog tjedna donosi pregled atraktivnih oglasa za otvorena radna mjesta

146
0

AEROTEH d.o.o. je osnovan 1999. godine i vodeći je domaći i regionalni sistem integrator za sustave automatske regulaciju u zgradarstvu. Danas tvrtka zapošljava inženjere iz svih područja te je u mogućnosti, za sve instalacije koje se danas izvode u Hrvatskoj i svijetu pružiti kompletnu podršku projektantima, investitorima i izvođačima. Ako imaš iskustva u izvođenju elektroinstalacija, poznaješ elektroopremu i motivirana si osoba, oglas za Električara / elektromontera (m/ž) je baš za tebe. Svoj životopis im možeš poslati do 09. lipnja.

Pridružite se Nestlé’s Virtual Summer’s Cool, online centru za učenje posvećen studentima završnih godina i diplomcima koji se žele razvijati u multikulturalnom okruženju. Ako želiš proširiti znanje stečeno tijekom fakulteta, prijavi se sada i nauči praktičnu stranu poslovanja od najveće FMCG tvrtke na svijetu! Radionice će se održavati od ponedjeljka do petka, od 29. lipnja do 17. srpnja.

INTRALOT grupa je vodeća tehnološka tvrtka koja proizvodi i isporučuje hardverska i softverska rješenja, te vrši sistem-integraciju i pruža jedinstvenu ponudu u priređivanju igara na sreću za lutrijske i gaming organizacije diljem svijeta. Multinacionalna su korporacija, aktivna u 47 jurisdikcija širom svijeta, s globalnom radnom snagom preko 5200 zaposlenih, usmjerena na inovacije, razvoj proizvoda i napredno korisničko iskustvo, a trenutno traže Administratora mreže (m/ž). On je odgovoran za otklanjanje problema u komunikaciji sustava s komponentama partnera i pružatelja internet usluga. Što nude i očekuju možeš provjeriti na oglasu koji je aktivan do 15. lipnja.

Ako imaš iskustva i znanja u šišanju, kupanju i uređivanju kućnih ljubimaca i znanje oblikovanja frizura raznih pasmina, onda je ovo oglas za tebe. Zvjerinjak traži Djelatnika za šišanje, friziranje i kupanje pasa (m/ž). Nude rad u ugodnom okruženju za ljubimce životinja i fiksnu plaću + proviziju po učinku, a potrebno je imati barem jednu godinu iskustva. Ako si se pronašao u ovom oglasu, javiti im se možeš do 05. lipnja.

Wüstenrot stambena štedionica traži Pravnika – Specijalista za praćenje usklađenosti i sprječavanja pranja novca i financiranja terorizma (m/ž). Potrebno je imati 3 do 5 godina iskustva na istim ili sličnim poslovima, poznavati engleski ili njemački u govoru i pismu, a ostale uvjete i pogodnosti provjeri na oglasu koji je aktivan do 10. lipnja.

Cjelokupnu ponudu aktivnih oglasa za posao možeš pronaći na portalu MojPosao!