Početna Događanja Miss Zagreba 2019. Marija Rogić!

Miss Zagreba 2019. Marija Rogić!

449
0

Sinoć se u prekrasnom ambijentu muzeja Mimara u Zagrebu tražilo mjesto više gdje je održan izbor ljepote Miss Zagreba za Miss Hrvatske 2019. a titulu najljepše odnijela je Marija Rogić .
Prvom pratiljom proglašena je Karla Kraljević, a drugom Ana Kovač dok je Karla Krsnik proglašena za Miss Fitnessa.

U prvim redovima sa svojim suradnicima sjedio je gradonačelnik grada Zagreba gosp. Milan Bandić koji je novoizabranoj Miss Mariji Rogić predao lentu, a među uzvanicima su bila i mnoga poznata imena Tihana Harapin Zalepugin, Ivana Delač, Nina Slamić Gudeljević, Suzy Josipović Redžepagić, Zvona Vučković i mnogi drugi.

Djevojke su se predstavljale u četiri modna izlaza , a nosile su kreacije poznatih hrvatskih dizajnera Ivane Jurić , Monike Hršak-MONI dizajn, Božice Medić Juraković- Axa moda, Ivančice Pahor, ručno rađeni kožni nakit- Mirellas Mirele Bartolić te naočale domaće tvornice naočala Zagreb.

U svečanom dijelu natjecanja djevojke su izašle u večernjim haljinama Bariba , a za make up i frizuru natjecateljica zadužene su bile vješte ruke tima učilišta Profokus i JK hair and style studio.

Direktorica izbora Miss Zagreba za Miss Hrvatske gđa. Iva Loparić Kontek i ove godine je sve odlično organizirala te tako županijski izbor ljepote podigla na još jednu jedan viši nivo, a pobjednica kreće polako u pripreme za finalni izbor Miss Hrvatske koji će se krajem kolovoza održati u Lošinju.

U glazbenom programu nastupili su Jure Brkljača, Barabe i plesni centar Fredi.