Početna Događanja Mišin koncert ima humanitarnu notu

  Mišin koncert ima humanitarnu notu

  246
  0

  Ostalo je još tjedan dana do najiščekivanijeg koncerta godine u Splitu. Koncert Miše Kovača pod nazivom ‘Samo nas nebo rastavit može’ koji će se održati u u Spaladium Areni 22. prosinca. Prije nekoliko dana u prodaju je pušten dodatni kontigent ulaznica s obzirom na ogroman interes publike, a za očekivati je kako je pitanje dana kada će Spaladium Arena biti rasprodana. A u subotu, 15.12., će se od  21 sat u splitskom Antique baru održati ‘warm up’ party uoči koncerta, gdje će nastupiti ‘Diktatori’ te gost iznenađenja. Zagrijte se svi prije ovog velikog koncerta za koji će vam biti žao ako ga propustite.

  Ovaj koncert ima humanitarnu notu. Naime, organizatori su odlučili dio prihoda od prodanih ulaznica kojih je za ovaj koncert ostalo još jako malo, preusmjeriti u kupnju za defibrilatora koji je potreban odjelu hitne pomoći KBC-a Split.

  Organizatori, ali i Mišo Kovač svjesni su činjenice da je ljudski život neprocjenjiv te da su liječnici i ostalo medicinsko osoblje u KBC-u Split onemogućeni pružiti pravovremeno oživljavanje bolesnika ukoliko dođe do iznenadnog srčanog zastoja jer su u nedostaku adekvatne opreme.

  Mišo je uoči svog velikog splitsko koncerta ”Samo nas nebo rastavit može’ povodom ove geste organizatora izjavio: „Hvala organizatorima, ravnatelju bolnice i gradu Splitu. Sretan sam što će se pomoći splitskom KBC-u tako što će im se kupiti defibrilator. Bolnicama treba pomagati i to ne samo od ovog koncerta nego od svih koncerata koji se održavaju u Hrvatskoj.“

  Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji  putem sustava Eventim i Croatia Tickets i to po cijeni: 99 kuna za parter, te 129 kuna za tribine.