Početna Izbor Mineralni filteri – učinkovita zaštita od sunca za kožu sigurnu od...

Mineralni filteri – učinkovita zaštita od sunca za kožu sigurnu od štetnih sastojaka

179
0

Pri izboru proizvoda za sunčanje kupci sve više traže učinkovitu zaštitu sa sigurnim sastojcima za kožu. Proizvodi za zaštitu od sunca s kemijskim zaštitnim filterima mogu začepiti pore, uzrokovati iritaciju i često sadrže neke od štetnih sastojaka koje nikako ne želimo da naša koža upije.

Upravo zato sve češće se preporučuju kreme za sunčanje s prirodnim mineralnim filterima i organskim biljnim uljima, koji ne sadrže nano čestice jer su netoksični i pružaju dovoljnu zaštitu od UVA i UVB zraka. Proizvodi s prirodnim mineralnim zaštitnim filterima poput cink oksida i titanij dioksida prirodnog su porijekla, a predstavljaju fizičku zaštitu jer, poput ogledala, reflektiraju sunčeve zrake koje se u tom slučaju odbijaju od površine kože. Osim toga, oni štite odmah nakon nanošenja, što je posebno važno za djecu koja obično „nemaju vremena“ čekati 20 minuta prije skoka u bazen ili more, koliko je potrebno da se kemijski filter aktivira.

Prednosti Earth line linije za sunčanje s prirodnom mineralnom zaštitom:

  • Djelotvorno štite od UVA i UVB zraka
  • Nisu toksični i ne apsorbiraju se u kožu
  • Štite neposredno nakon nanošenja te su osobito pogodni za djecu
  • Traju duže kada su izloženi direktnom djelovanju sunčevih zraka
  • Puno su nježniji prema osjetljivoj koži i manja je mogućnost iritacija, jer ne dolazi do zagrijavanja kože uslijed kemijske reakcije između filtera i UV zraka
  • Manje začepljuju pore od onih kemijskih
  • Duži im je rok trajanja i stabilniji su

Ekološke Earth Line proizvode za zaštitu kože od štetnog djelovanja sunca s prirodnim mineralima potražite u bio&bio trgovinama i na biobio.hr.

Ekološka linija za sunčanje!

Linija Earth Line za sunčanje s arganovim uljem sadrži prirodne mineralne filtere koji reflektiraju UVA i UVB zrake i snažne antioksidanse poput bijelog čaja, vitamina E, A, C te biljne i antipigmentacijske ekstrakte. Ne sadrži nano čestice, ne začepljuje pore, vodootporna je i ne ostavlja bijeli trag. Krema za lice i tijelo sa zaštitnim faktorom 20 pravo je olakšanje svima s osjetljivom kožom i alergijskom reakcijom na mineralna ulja.

Krema za lice i tijelo ZF 20 (150 ml, 199,90 kn)

Krema za lice i tijelo iz ekološke anti-age linije za sunčanje sadrži prirodne mineralne filtere koji reflektiraju UVA i UVB zrake te snažne antioksidanse poput bijelog čaja, vitamina E, A, C biljne i antipigmentacijske ekstrakte te organsko arganovo ulje. Ne sadrži nano česstice, ne začepljuje pore, vodootporna je i ne ostavlja bijeli trag. Krema je namijenjena svima s osjetljivom kožom i alergijskom reakcijom na mineralna ulja.

Krema za lice face age control ZF 15 (50 ml, 149,90 kn)

Bogata anti-age krema za lice sa zaštitnim faktorom 15 pogodna je za sve tipove kože, sadrži mineralne i biljne filtere, organski shea maslac, antioksidanse, bijeli čaj i vitamine A, C i E. Biljni kompleksi i poseban ekstrakt ječma pomažu u sprječavanju pigmentacije i iritacija uzrokovanih suncem. Organsko arganovo ulje, ulje jojobe, ulje makadamije i koenzim Q10 intenzivno hidratiziraju i njeguju kožu te sprječavaju starenje kože i nastanak bora. Štiti kožu od UVA i UVB zraka, vodootporna, ne sadrži parabene, parafin ni sintetske mirise.

Balzam za usne ZF 10 (10 ml, 89,90 kn)

Nježni balzam za usne sa zaštitnim faktorom 10 sadrži mineralne i biljne filtere, organsko arganovo ulje, shea maslac i mango maslac koji štite i njeguju ispucale i suhe usne. Posebni biljni ekstrakti i aminokiseline njeguju i sprječavaju nastanak bolnih pukotina i pomažu kod ispucalih usana. Štiti kožu od UVA i UVB zraka, vodootporan i ne sadrži parabene, parafin ni sintetske mirise.