Početna Događanja Menopauza zna biti zabavna!

  Menopauza zna biti zabavna!

  223
  0

  Danas se obilježava Svjetski dan menopauze. Iako menopauzu često vežemo uz  negativne tegobe kao što je pojava valunga i noćnog znojenja, nerijetko zaboravljamo na one lijepe strane koje ovaj dio života sa sobom donosi. Bezbrižnost i sloboda zbog toga što više nije potrebno svakog mjeseca računati menstrualni ciklus, životno iskustvo te nova hrabrost i snaga koju žene u vrijeme menopauze otkrivaju, samo su neke od ljepših strana menopauze o kojima se rijetko priča.

  Da su Hrvatice uistinu upoznate da menopauza ne mora biti bauk, pokazao je ogroman odaziv publike na pretpremijeru i premijer mjuzikla Menopauza. Naime, pretpremijera 21.10., i premijera 24.10. koje će se održati u kino dvorani zagrebačkog Studentskog centra rasprodane su! Te je u prodaju puštena dodatna predstava za 30. listopad.

  Mjuzikl ‘Menopauza’ postigao je veliki uspjeh na brojnim pozornicama svijeta, stoga ne čudi kako je i hrvatska inačica ovog duhovitog i autentičnog mjuzikla postigla ovoliki podvig. U glavnim ulogama hrvatske inačice mjuzikla Menopauza moći ćete pogledati naše „zlatne cure“ koje najbolje oslikavaju sve ljepote ovog izazovnog, ali fascinantnog dijela života. Karizmatične, uvijek hrabre i pune života Sanja Doležal, Salome, Arijana Čulina i Karmela Vukov Colić u mjuziklu su utjelovile poduzetnicu, hipijevku, reality zvijezdu i domaćicu-četiri naizgled potpuno različite žene koje imaju nešto zajedničko-ulazak u menopauzu. Nina Kleflin, redateljica ovog zabavnog mjuzikla, režirala je Menopauzu i u Sloveniji, gdje se ovaj mjuzikl u jednoj sezoni igrao više od stotinu puta pred svaki put prepunim gledalištima širom Slovenije.

  Veliki uspjeh u Hrvatskoj obećavaju i rasprodane pretpremijera i premijera kao i intenzitet kupovine ulaznica za preostale datume. Ako želite provesti devedeset minuta gledajući i uživajući u dirljivoj i osebujnoj priči, koja postaje izuzetna i jedinstvena zabava, ne čekajte, već kupite svoju ulaznicu za mjuzikl Menopauza na vrijeme! Ulaznice je moguće kupiti putem sustava Eventim

  https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/menopauza-2036/profile.html  i Ulaznice.hr

  https://www.ulaznice.hr/web/regular/18343029