Početna Fotogalerija FOTO: Materina priča ili drukčija modna revija

FOTO: Materina priča ili drukčija modna revija

Autor:
Jasminka Kovačević
[email protected]

Posjetitelji modne revije Materina priča jučer su se odlično zabavljali. Dvije izuzetne etno kolekcije Tkanica i Licitarsko srce predstavljene su javnosti i to na pomalo neuobičajen način.

Za scenarij priredbe i prezentaciju izvornih hrvatskih delicija i vina pobrinuo se Žarko Popov, dok se kao voditeljica odlično snašla mezosopranistica Antonela Malis. Dragocjena pomoć bio joj je Neno Pavinčić, baveći se uglavnom predstavljanjem osoba iz javnog i poslovnog života koje su nosile reviju. Naime, osim manekenki modne agencije Tarol, u etno su za ovu prigodu uskočile primjerice ravnateljica Hine Smilja Škugor,  zatim Alma Premerl Zoko, novinarka Nove TV i vlasnica modnog Almanaha, Jelena Badovinac, glavna urednica Extre, Ivana Lušić, direktorica marketinga Lado, Olinka Pavić Perović, direktorica marketinga Narodnog radija… Pozivu za sudjelovanje u neprofitnom projektu odazvale su se manekenke i poduzetnice Rajna Raguž i Tamara Roglić, tenisačica Sanja Ančić,  književnica Iris de Corbavia…

Ipak, bez obzira na sav njihov trud medije je ipak najviše privukao performans Sonje Šarunić, protivnice izgladnjivanja manekenki koja se u jednom trenutku našla na podu više no što je planirala. No poznata po snalažljivosti i ovdje je brzo reagirala, a publika je njezin mali performans nagradila velikim pljeskom.

O odjeći s kojom će nas Hrvatska matica iseljenika, koja podržava projekt Materina priča, predstavljati u svijetu radeći na povezivanju domovinske i iseljene Hrvatske pogledajte fotografije Saše Zinaje.

FOTOGALERIJA: Etno modna revija kolekcija Tkanica i Licitarsko srce

[nggallery id=30]


Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here