Početna Izbor Marko Kutlić stigao u top tri nacionalne top liste radijskog emitiranja HR...

Marko Kutlić stigao u top tri nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40

1137
0

Mladi Marko Kutlić sa svojim prvim samostalnim singlom ‘Srce se spasilo’ polako, ali sigurno grabi ka vrhu nacionalne top liste radijskog emitiranja HR top 40, koju donosi Hrvatska diskografska udruga. Nakon pet tjedana na listi i prošlotjednog petog mjesta Marko je zasjeo na visoko treće mjesto liste. Na drugom mjestu liste i ovoga puta nalaze se Neno Belan & Fiumens s pjesmom ‘Zvijezda moga sna’, dok samim vrhom još uvijek suvereno vladaju Bebek i Oliver s duetom ‘Ako voliš ovu ženu’.

„Jako sam sretan i počašćen što sam se našao na samom vrhu ove top liste i što sam u društvu velikih imena kao što su Željko Bebek i Oliver Dragojević, te izvrsni kantautor Neno Belan. Drago mi je da su uz publiku i glazbeni urednici podržali moj novi početak i prvi samostalni singl ‘Srce se spasilo’“, kazao je Marko Kutlić

Najviši novi ulaz ovoga tjedna zabilježili su Davor Radolfi & Ritmo Loco s pjesmom ‘Pred tvojim vratima’ koji se nalaze na 20. mjestu. Svoje mjesto u prvih 40 pjesama hrvatskog radijskog etera pronašli su i Vladimir Kočiš Zec s novim singlom ‘Malena’Leteći Odred s ‘Non stop’, Letu štuke i ‘Bože zdravlja’ te Indira Levak s drugim samostalnim singlom pjesmom ‘Dođi’. Najveći skok pak zabilježio je Damir Kedžo s ‘Ljubavi moja’ koji je s prošlotjednog 28. stigao do visokog 15. mjesta liste.

Na regionalnim listama ovoga puta iznimno šaroliko pa se tako čini da je skoro svaka hrvatska regija imala svog favorita. Bebek i Oliver na prvim su mjestima u Slavoniji i Zagorju, Neno Belan & Fiumens u Dalmaciji, Pravila igre u Gradu Zagrebu i Središnjoj Hrvatskoj, a Toni Cetinski u Istri i Primorju.

Top-lista Hrvatske diskografske udruge jedina je službena, točna i sveobuhvatna lista radijskog emitiranja domaće glazbe koja pokriva najveće nacionalne, regionalne te brojne lokalne postaje, njih preko 130.