Početna Događanja Marina u srcu Zagreba

Marina u srcu Zagreba

987
0

Zagrebački velesajam s ponosom najavljuje svoj jubilarni 25. Zagrebački sajam nautike, koji će se odvijati u slavljeničkom ozračju uspješnog poslovanja i kontinuiranog pozicioniranja kao središnjeg mjesta susreta nautičke branše u Hrvatskoj i regiji.

 

U slavljeničkom ozračju u prepuna četiri paviljona, ljubiteljima nautike predstavit ćemo vrhunsku ponudu jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.

Hrvatski brodograditelji prepoznali su Zagrebački sajam nautike kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, uprizoreno u elegantne brodice oduševljava posjetitelje i buduće nautičare, pa stoga i ove godine brojna plovila iz hrvatskih škverova plove prema paviljonima Zagrebačkog velesajma.

Jedini kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj očituje se u poslovnoj profiliranosti, stoga brodograditeljski sektor spremno priređuje novitete i premijerna prikazivanja noviteta. Očekujemo da će na ovogodišnjem sajmu biti izloženo više od 100 plovila iz Hrvatske, ali i inozemstva.

 

„Ploviti, otkrivati, živjeti“  nit je vodilja Zagrebačkog sajma nautike, čiju će raskošnu ponudu doći razgledati više od 25.000 posjetitelja, a najsretniji među njima otići će sa Sajma bogatiji za gumenjak s vanbrodskim motorom ili nekom drugom vrijednom nagradom.

Svi posjetitelji moći će se okušati u ronjenju u velikom bazenu (naravno pod stručnim nadzorom instruktora ronjenja), razgledati prekrasne primjerke hrvatske tradicijske brodogradnje u drvu, a vrijedi upoznati i svijet surfanja s brojnim zanimljivostima.

Radno vrijeme sajma je od 10,00 do 19,00 sati, a cijena ulaznice iznosi 30 kuna.

Radujemo se susretu u Zagrebačkoj velesajamskoj marini od 17. do 21. 2. 2016.

 

U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, 8. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.