Početna Sport Mala škola atletike

Mala škola atletike

821
0

Atletika je bazični sport, kroz koji se uče i usavršavaju razni pokreti poput hodanja, trčanja, skakanja te bacanja, potrebni za zdravi razvoj svakog djeteta. Znanja i sposobnosti iz područja atletike dugoročno pozitivno utječu na svakodnevno funkcioniranje i brzu prilagodbu bilo kojem drugom sportu.

Atletski klub Pro Sport otvorio je vrata djeci svih uzrasta (od 4 do 15 godina) koja se žele baviti atletikom i organizirao besplatnu atletsku školu za razdoblje od prva tri mjeseca. Treninzi će se održavati u Sportskom parku Mladost, Jarunska ulica 5 u Zagrebu.

Treninge će voditi stručni treneri s ciljem upoznavanja djece s osnovama atletike te individualnim pristupom, koji podrazumijeva testiranja, praćenje napretka i daljnju selekciju.

Ono što će polaznike škole posebno veseliti je susret s vrhunskim hrvatskim atletičarima i sportašima (Sandra Perković, Sara Kolak, Ivan Horvat, Blanka Vlašić i ostali). Specijalni gosti će polaznicima škole demonstrirati izvođenje atletskih pokreta te ih nadahnuti svojim sportskim pričama i uspjesima, kako bi i oni jednog dana bili primjer drugima. Termin njihova dolaska je iznenađenje – zato osigurajte svoje mjesto!

LOKACIJA: ŠRC MLADOST
TERMINI: ponedjeljak/srijeda/petak od 9:00 do 10:00 i od 17:00 do18:00 sati.
KONTAKT TELEFON: 091 2201 041
E-MAIL: [email protected]