Početna Događanja Maksim Mrvica nakon tri godine nastupa u Zagrebu

Maksim Mrvica nakon tri godine nastupa u Zagrebu

418
0

Jedan od najuspješnijih hrvatskih glazbenika u svijetu – pijanist Maksim Mrvica –  nakon tri godine ponovno će zasvirati u Zagrebu. Nakon rasprodanih prestižnih dvorana u Sydneyu, Seoulu, Pekingu, Shanghaiu i u mnogim drugim gradovima – ‘New Silk Road’30.ožujka 2019. dolazi i u koncertnu dvoranu Vatroslav Lisinski.

Koncert u Zagrebu dio je Maksimove velike svjetske turneje koja sadrži više od 60 koncerata na tri kontinenta, a kojom ujedno predstavlja i svoj novi album istoimenog naziva – ‘New Silk Road’.

Domaća će publika tako, 30. ožujka 2019. moći uživati u nastupu ovog osebujnog glazbenika, te premijerno poslušati izvedbe uživo kompozicija iz poznatog baleta ‘Nutcracker’’, All Of Me’’ od John Legenda, ‘Clocks’ od Coldplaya, ‘Game Of Thrones’ kao i ostale s posljednjeg albuma. Uz to Maksim će izvesti i najpoznatije hitove s prethodnih 10 albuma, poput ‘Flight Of The Bumblebee’, ‘Exodus’, ‘The Godfather’..a sve uz pratnju benda s kojim dijeli svjetske pozornice.

Album ‘New Silk Road’ dostupan je i u Hrvatskoj, u izdanju Croatia Recordsa.

Ulaznice su u prodaji putem sustava Entrio.hr i Ulaznice.hr, njihovim prodajnim mjestima, te na blagajni dvorane Lisinski po cijeni od 190, 240, 280 i 300 kn.

Prilika da uživo poslušate klavirskog virtuoza svjetske reputacije je uistinu rijetka, te događaj koji se ne propušta!