Početna Izbor Magazin ostvario najviši ulaz na novi HR Top 40

Magazin ostvario najviši ulaz na novi HR Top 40

349
0

Novi singl grupe Magazin plasirao se visoko na aktualni HR Top 40 i ostvario najviši ulaz. Lozinka za sreću u izdanju Tonike ovog će se vikenda predstaviti i na CMC festivalu u Vodicama, a prije toga je u svibnju zarazila radijski eter.

Iza pjesme stoji autorski par supružnika Huljić, a glazbeno djelo govori o zatvaranju jedne životne stranice i otvaranju novih. Pjesmi je pridružen i videospot snimljen na tri lokacije u Dalmaciji, a režirao ga je Leo Bartulica.

Na prvome mjestu i ovog tjedna nalazi se Igor Delač, koji je u suradnji s Ivanom Zečićem (ZETZ) objavio singl U ritmu ljubavi i s prvim se dolaskom na HR Top 40 plasirao direktno na sam vrh. Pjesmu izdaje Croatia Records, kao i novi singl Mije Dimšić, pjesmu Cesta do sna koja je čvrsto zasjela na drugo mjesto liste.

Uz Magazin, novost na listi predstavlja i Dražen Zečić s novim singlom Sve je zbog nje. Nove ulaze obilježili su još i Domenica s pjesmom Ne vidim, ne čujem te Fluentes i njihova Ljetna haljina.

Na listu su se vratili još jednom Colonia i njihov Ljetni dan, Neda Ukraden sa singlom Najteže je kad se rastaje, Buđenje i pjesma Između riffa dva te Mejaši s pjesmom Blago nama.

Na regionalnim listama, Igor Delač i ZETZ najslušaniji su u Središnjoj Hrvatskoj s pjesmom U ritmu ljubavi. Singl Cesta do sna Mije Dimšić bio je najemitiraniji u ostalim regijama.