Početna Izbor Luka Vidović u pitoreskno naselje Seget Donji donosi mađioničarske trikove

Luka Vidović u pitoreskno naselje Seget Donji donosi mađioničarske trikove

Najpoznatiji hrvatski mađioničar Luka Vidović u pitoreskno naselje Seget Donji ovoga ljeta donosi mađioničarske trikove u kojima može uživati cijela obitelj. Priliku pogledati dugo hvaljeni spektakl naziva Magic show za cijelu obitelj domaća, ali i strana publika imat će već u subotu, 31. srpnja u 20.30 sati u Segetu Donjem u sklopu manifestacije Segetsko lito.

U organizaciji Općine i Turističke zajednice Seget Donji u suradnji s Joškom Ševom, poznatim dramskim umjetnikom, rođenim Segećaninom, osmišljen je bogati kulturno – zabavni program, a jedna od poslastica za one najmlađe svakako bit će i mađioničarski show za koji je ulaz besplatan. Broj mjesta je ograničen.

“Želja je da nastupi na Segetskom litu postanu tradicija i u narednim godinama te se neizmjerno veselim nastupu. Ljeto uvijek sa sobom donosi nezaboravne uspomene. Nadam se da ću u subotu mnogima prirediti nešto što će uvijek s radošću pamtiti i s veseljem prepričavati vršnjacima. Zbog takvim nekome malih, no meni iznimno velikih stvari, uvijek s novom energijom i radošću iščekujem nove nastupe”, oduševljeno najavljuje Luka Vidović.

Naš najpoznatiji mađioničar tijekom svoje bogate karijere svojom uspješnicom i hit predstavom Magic show za cijelu obitelj nebrojeno je puta nasmijao i zabavio i najmlađe, ali i one nešto starije. Lukin izrazit talent za rad s ljudima, odličan smisao za humor, pozitivna energija kojom zrači, neodoljiv šarm te vrhunske zabavljačke sposobnosti idealni su razlozi za posjetiti i uživati u interaktivnoj predstavi na prekrasnoj ljetnoj destinaciji.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here