Početna Događanja Ljubav i suživot!

Ljubav i suživot!

168
0

U centru Zagreba, u DRAMA baru održan je PET SECRET PRESS BRUNCH event.

Na njemu je PET SECRET, prva hrvatska kozmetika za kompletnu njegu dlake i kože kućnih ljubimaca službeno predstavila svoje dvije linije proizvoda s posebnim naglaskom na novi hit proizvod – WHITE PEARL šampon za bijelu dlaku.

Osim samih proizvoda u fokusu je bila i najava jedinstvenog događanja PET SECRET AWARDS. Članovi tima nominirali su 18 prepoznatljivih imena s naše medijske scene koji svoj život s posebnom pažnjom dijele sa svojim najboljim četveronožnim prijateljima. U kategorijama „društvene  mreže, špica, avanture“ na PET SECRET stranici www.petsecret.hr  otvoreno je trotjedno glasovanje  koje završava u utorak 11. lipnja, a dodjela nagrada je najavljena 13. lipnja. Tako su se među nominiranima našla brojna poznata imena sa svojim ljubimcima.

NOMINIRANI

 

DRUŠTVENE MREŽE

 

SONJA KOVAČ

HANA HADŽIAVDAGIĆ

SLAĐANA OSTIĆ / SLAKIPALAKI

MATEA FRAJSBERGER / CLICK FOR CHIC

RITA RUMORA

VEDRANA ILIĆ / MUCHEPEI BY VEDRANA

ŠPICA

 

BORNA KOTROMANIĆ

TIHANA HARAPIN ZALEPUGIN

BARBARA KOLAR

MARKO GRUBNIĆ

ANTE VRBAN

DINO POPOVIĆ

 

AVANTURE

 

LANA KLINGOR MIHIĆ

ANTONIJA BLAĆE

MISLAV MIRONOVIĆ

SLAVKO SOBIN

MARKO GREGURIĆ

VIKTOR DRAGO

PET SECRET je hrvatski brend koji izniman naglasak u svom radu stavlja na socijalnu dimenziju djelovanja. Zato su i na otvorenju svog dućana na adresi Tkalčićeva 80 ugostili članove centra za rehabilitaciju pasa – SILVER, a upravo ovim novim jedinstvenim projektom PET SECRET AWARDS žele senzibilizirati javnost za brojne pozitivne učinke i benefite ali i važnosti suživota sa životinjama.

Njegovani i zaštićeni kućni ljubimci su prvotna misija brenda koji sad već sadrži 14 proizvoda za njegu i zaštitu njihove dlake i kože. Vrhunski prirodni sastav proizvoda popraćen je isto tako do samih detalja promišljenom ambalažom čime je PET SECRET hrvatska priča za svjetska tržišta.

PET SECRET AWARDS prva je takva nagrada na ovim prostorima čime PET SECRET postavlja sasvim nove lifestyle trendove sa konkretnom porukom – ljubav i suživot!