Početna Izbor Ljeto u Emmezeti dosi samo dobre vijesti

Ljeto u Emmezeti dosi samo dobre vijesti

144
0

Ljeto uvijek donosi pregršt lijepih vijesti bez obzira na okolnosti; dani su duži i sunčaniji, više je slobodnog vremena, mijenjamo garderobu, ali i s veseljem uređujemo naše domove, bilo da je riječ tek o sitnicama, većim komadima namještaja ili pak onom rezerviranom za boravak na otvorenom! Emmezeta nas, kao i svake godine, oduševi svojom širokom paletom proizvoda. Suvremeno, kvalitetno i pristupačno.

Poznata infuencerica i urednica, Rita Rumora, koju tisuće sjedbenika svakodnevno prati na društvenim mrežama zbog njezinog istančanog stila, kako za modu, tako i za interijere, otkrila nam je svoje favorite i povela nas u kupnju! Odabrala je fotelju koju je dugo priželjkivala, ali i moderne košare od prirodnih materijala i neutralnih boja koje će, kako nam je kazala, odnijeti u svoju kuću na moru. No, mi nismo stali na tome, zavirili smo u Emmezetinu ponudu i pronašli mnoštvo proizvoda za svačiji ukus i svačiji džep!

Osim toga, upravo danas, 29. lipnja, pa sve do 12. srpnja, u Emmezeti vas očekuje rasprodaja i sniženje brojnih proizvoda kojima je zaista teško odoljeti, a članove Emmezeta kluba očekuju posebni popusti do 40 posto.

Stoga, ako još niste, postanite član Emmezeta kluba: https://www.emmezeta.hr/akcijska-ponuda

Donosimo naše favorite, a cijelu ponudu potražite u Emmezeta centrima i na web shopu https://www.emmezeta.hr/