Početna Izbor Ljetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu

Ljetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu

461
0

Ljetno Kino započinje svoju 10. klupsku sezonu u Vintageu u subotu 13. listopada i u to ime pozivaju škvadru na čagicu… Max Juricic (vokal,ukulele), Vlade Matulic (klarinet,vokal), Filip Petkovic (bubanj,vokal), Luka Abrus (klavir, udaraljke), Josip Konfic (xilo-marimba).

VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=mX8sNL1AkoM

Ukulele, klarinet, bubanj, klavir… i višeglasno pjevanje daju originalni zvuk bendu i njihovim obradama poznatih pjesama koje tjeraju na ples. Max Juričić (ex Film, Azra, Vještice, Šo!mazgoon…) vraća se sa svojim Ljetnim Kinom u Savsku 160. Kada dođe jesen, mi pobjegnemo na Ljetno Kino!

Ljetno kino od 2009. ne miruje. Krenulo je s Brača, a nastavilo se na urnebesnim zabavama po jadranskim otocima, na otvaranju filmskog festivala u Cannesu te na velikim glazbenim festivalima INmusic i Exit i svako toliko redoviti su gosti u VIB-u.

Bend koji neodoljivo podsjeća na toplinu i ugodu, zove na ples i baca osmijehe na lica – Ljetno kino, nastupit će u Vintage Industrialu u subotu, 13. Listopada, a prije i nakon koncerta vrtimo DJ selekciju… i tako sve do 5 ujutro.