Početna Moj Zagreb Novosti Ljetni kamp za nezaboravno ljeto u Zagrebu

Ljetni kamp za nezaboravno ljeto u Zagrebu

1459
0

Foto: PRESSU srcu Zagreba, na prekrasnoj Šalati, sportska akademija Mali sportaši organizira ljetni kamp za djecu od 5 do 10 godina, u trajanju od 16. lipnja do 29 kolovoza.  Program u kampu omogućava vašoj djeci nezaboravan provod tijekom kojeg će se upoznati s novim sportskim, umjetničkim i drugim aktivnostima, razviti snažna i trajna prijateljstva, unaprijediti komunikacijske vještine uz uvažavanje različitosti te doživjeti nezaboravno ljeto! 

Sportska akademija Mali sportaši i ove godine poziva djecu i roditelje da se prijave na ljetni kamp u trajanju od 5 dana, od ponedjeljak do petka, od 8:30 do 16:30, na Voćarskoj cesti 106.

Termini ljetnog kampa Zagreb:

  • 16. – 20. lipnja
  • 23. – 27. lipnja
  • 30. lipnja – 4. srpnja
  • 7. – 11. srpnja
  • 14. – 18. srpnja
  • 21. – 25. srpnja
  • 18. – 22. kolovoza
  • 25. – 29. kolovoza

U program kampa uključen je širok spektar sportskih aktivnosti (atletika, gimnastika, košarka, hokej, nogomet, rukomet, odbojka, tenis, badminton, stolni tenis, biciklizam, rolanje, softball, američki nogomet), umjetničkih radionica (likovna, glazbena, ples i pokret, dramska) te istraživanje flore i faune i grupa malih istraživača. Prilikom prijave za kamp potrebno je izabrati šest aktivnosti u kojima  dijete želi sudjelovati.

Foto: PRESS

Zajedničko za sve polaznike je svakodnevna popodnevna zabava na bazenima ŠRC Šalata te izlet na Medvednicu srijedom!

Kampere kroz strukturirani program vode iskusni voditelji u omjeru jedan voditelj na 10 – ero djece.   Tijekom cjelodnevnog boravka za djecu je pripremljen nutricionistički selektiran ručak i voćna užina.

Cijena:  750,00 kn / 700,00 kn za članove Malih sportaša (polaznike redovnog programa).

Prijaviti se možete na web stranici Malih sportaša preko obrasca za online prijavu , a sve dodatne informacije saznajte od voditelja kampa: Dario Polančec, dipl. uč. / [email protected] / 091 600 7147