Početna Kazalište Ljetne noći Teatra EXIT idu šestu godinu zaredom

Ljetne noći Teatra EXIT idu šestu godinu zaredom

1529
0

Završetkom još jedne “regularne” sezone Teatra EXIT, iz kazališta podsjećaju na neka od događanja u ovoj, vrlo zanimljivoj, obljetničkoj godini.

Sezona je otvorena svečanom 300. izvedbom predstave KAKO MISLIŠ MENE NEMA?!, koja je gledateljima doslovno poklonjena u povodu 20. rođendana kazališta. Tijekom cijele sezone trajala je prigodna rođendanska akcija “20 ulaznica za 20 predstava po 20 kn”, u listopadu je obilježena i svečana 50. izvedba predstave PLEMENA, nastaloj u suradnji s Planet Artom.

Ljetne noći Teatra EXIT
CRVENO; red: Matko Raguž (Foto: www.teatarexit.hr)

U prosincu je pak predstava NJUŠKE dočekala svoju 100. izvedbu, a ova godina započeta je opet slavljenički – 300. izvedbom predstave SHAKEspearena EXit. Nakon toga je uslijedila premijera predstave CRVENO, a ožujak je ponovno bio “svečan” i u znaku 400. izvedbe KAUBOJA.

Ljetne noći u Muzeju za umjetnost i obrt

Otvorenje Ljetnih noći Teatra EXIT je 18. lipnja, a traju sve do 2. kolovoza. Osim predstava s redovnog repertoara kazališta kao što su NJUŠKE, Kako misliš mene nema?!, SHAKEspeare na EXit, Balon, Crveno, CABAres CABArei, Izložak br. 49, Sutra (ni)je novi dan, Kreket, Plemena, Munchhausen, najavljena su i brojna zanimljiva gostovanja, kao što su nagrađivana predstava Teatra Rugantino iz Zagreba – ThisCasting, gostovanje Ateljea 212 iz Beograda s predstavom Strujosek i dr.

Raspored predstava i informacije o prodaji ulaznica uskoro će biti dostupni na SLUŽBENIM STRANICAMA TEATRA EXIT.