Početna Događanja LAJNAP Comedy kvalitetnim domaćim stand-up forama “rasturio” Lisinski na petak 13.

LAJNAP Comedy kvalitetnim domaćim stand-up forama “rasturio” Lisinski na petak 13.

241
0

Više od 1800 ljudi ovog petka trinaestog “umiralo je od smijeha” na fore najpopularnijeg komičarskog kolektiva, LAJNAP Comedy. U rasprodanom Lisinskom Goran Vugrinec, Tomislav Kozačinski, Aleks Curać Šarić, Vlatko Štampar i Saša Turković dvosatnim su nastupom oduševili publiku kvalitetnim domaćim stand-upom.

Kako najbolje zaokružiti priču prošle sezone i najaviti novu – znaju LAJNAPovci. Nakon što su prije manje od godinu dana prvi put rasprodali Lisinski i ovog puta prepuna dvorana bila je premala za sve one koji nisu htjeli propustiti provjereno najbolje fore prošle LAJNAP Comedy sezone.

Muško-ženski odnosi, crni humor, obiteljska svakodnevica, jaz generacija, kao i ostale aktualnosti iz života ovih komičara samo su neke od tema njihovog materijala kojim su “rasturili” ovu stand-up večer.

Priliku za novi nastup u Lisinskom publika će vjerujemo imati iduće jeseni, jer kako stvari stoje, rasprodani Lisinski LAJNAPovcima bi mogao postati tradicija. Do tada njihove nastupe možete pratiti u novoj sezoni u zagrebačkom SAX!u koja počinje 16.9.2019. kao i na ostalim gostovanjima diljem Hrvatske s kojima uskoro kreću.