Početna Događanja Ladies night stand up comedy večer (Hr/Srb/Slo) virtualni show online

Ladies night stand up comedy večer (Hr/Srb/Slo) virtualni show online

91
0

Ladies night stand up večer show je koji već dugo osvaja publiku diljem Balkana i šire. Jedan od nježnijih showova, ali samo po izgledu. Show koji vole gledati i žene i muškarci, žene da se smiju, muškarci da se uz smijeh i dodatno educiraju uz koji dobar savjet.

Nasmijte se do suza raznim ženskim temama te muško ženskim odnosima iz ženskog gledišta i uvjerite se da ove žene fantastično barataju ovim “muškim” poslom.

Nasmijavaju vas Jelena Radanović (Srb), Marina Orsag (Hr), Martina Ipša (Slo) i Vlatka Mifka (Hr).

Naše dame stand up komedije javljat će se sa svojim najboljim forama na gore navedene teme i to svaka iz svog dnevnog boravka. Osim možda Jelene, ona se možda javi iz kade. A i Marina iz auta. A i Martina iz kuhinje. Vlatka se možda uopće ne javi.

Kako god, očekuje vas sat i pol urnebesne zabave i to dok sjedite u komforu svog dnevnog boravka, ili kade, ili auta, ili kuhinje. I zato brzo klik na kupi ulaznicu i smijemo se 28.1. u 20:30h online na Entrio.hr.

Cijena ulaznice iznosi 50kn (6,61€/cca800din) i vrijedi za jedno kućanstvo, ne za jednu osobu.

Link za ulaznice https://bit.ly/3ssroJg

Postoje pasivne i interaktivne ulaznice. Pasivne znače da samo gledate, a interaktivne da vas čujemo i vidimo. Interaktivnih je samo 15 komada, pa požurite po svoje jer nam vaš smijeh treba da show bude baš onako kako treba, a ukoliko zakasnite po svoju interaktivnu, svakako zgrabite onu pasivnu i samo nas gledajte i slušajte.

Veselimo se

P.S. Za sve muškarce koji se nećkaju oko gledanja, imamo super vijest. Napravljeno je dugogodišnje istraživanje i sto posto je potvrđeno da ukoliko se od srca iskreno nasmijete ženi, neće vam se smanjiti. Probajte