Početna Mozaik La Dolce Vita kolekcija: neizostavni komadi nakita za ovo ljeto

La Dolce Vita kolekcija: neizostavni komadi nakita za ovo ljeto

Nova kolekcija domaćeg branda nakita Karat Jewelry donosi najljepše ogrlice, naušnice i prstenje za ovo ljeto. Ako ste u potrazi za statement ogrlicom, koja je i dalje ultimativni modni hit, ne trebate tražiti dalje… Kolekcijom dominiraju raskošne ogrlice i prekrasne naušnice, iako i za minimaliste ima nekoliko fantastičnih modela. Motiv sv. Benedikta prisutan je u kolekciji u obliku medaljona na ogrlicama i naušnicama te prstenju po uzoru na tradicionalni slavonski nakit s dukatima.

 

 

Kampanja snimana u bajkovitoj Istri, inspirirana je talijanskim načinom života te nosi znakovito ime – La Dolce Vita, a u glavnoj ulozi i ovoga puta našla se prekrasna Ivana Mišerić, kao zaštitno lice branda Karat Jewelry. Nova kolekcija svojim raskošnim komadima slavi život, ljubav, moment.

 

 

”Nakon ovog ludog vremena u kojem smo svi morali pomicati vlastite granice i rasti da bismo preživjeli, inspiracija za kolekciju mi je bila eksplozija sreće što smo živi i što smo tu. Ogrlice, naušnice, prstenje, narukvice (…), sve je bogatije nego ikada. Svaki komad isijava na svoj način. Više je više. Motiv sv. Benedikta prisutan je u kolekciji kao element nade, zaštite i vjere u bolje sutra. S ovom kolekcijom slavimo život i ženstvenost, La Dolce Vita. Ne želimo štedjeti na sebi jer nije nas ni život štedio. Okitite se žene moje, osjećat ćete se bolje”, poručuje dizajnerica Rene Krasnić Velicki.

 

 

Cijela kolekcija dostupna je na web shopu Karat Jewelrya www.zlatarnicekarat.com te Instagram i Facebook profilu branda.

  • Photo: Karmen Poznić
  • Make Up: Valentina Roso
  • Hair: Teuta salon

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here