Početna Događanja Kvartovo – beer&food party koji dolazi u vaš kvart

Kvartovo – beer&food party koji dolazi u vaš kvart

56
0

U subotu, 19. rujna, Kvartovo, ležerna kvartovska zabava za ekipu uz dobru glazbu, pivo i klopu, stiže na Vrbane. Za totalno dobru atmosferu pobrinut će se kvartovski rock-sastav Slanci, dok će DJ Roman R plesni štimung držati do kasnih večernjih sati.  Pivo će se točiti iz atraktivnog retro kombija Beer bus, a posjetitelji će moći birati između nekoliko vrsta craft i lager piva, uz raznovrsnu ponudu street food-a. I sve to po retro cijenama! Da ne bude zabune oko lokacije, Kvartovo se na Vrbanima održava ispred Shopping centra Point.

Kvartovo je serija događanja koje se svake subote do sredine listopada održava u odabranim zagrebačkim gradskim četvrtima, afirmirajući kvartovsku subkulturu i potičući građane da ostanu u svojim naseljima, druže se međusobno, sa susjedima iz kvarta, ali i podrže mlade neafirmirane glazbenike. Kvartovo njeguje onu zagrebačku urbanu dobrosusjedsku atmosferu opjevanu u kultnim filmovima i serijama.

Zato nabacite najudobniju odjevnu kombinaciju iz ormara – može i ona „za po doma“ –  oboružajte se pozitivom i pridružite nam se u totalno opuštenoj kvartovskoj atmosferi, bez putovanja u grad i traženja parkinga. Samo potegnite do vama najbližeg Kvartova u opuštenom izdanju i uživajte u hladnom craft i  lager  pivu, odličnoj klopi i super glazbi.

Kvartovo je do sada održano u Zapruđu, Dubravi i  Remetincu, a zadnje subote u rujnu seli se u Špansko, gdje će na Trgu 101. brigade atmosferu zapaliti legende hrvatskog rapa Target i Suicidal uz mladu trap grupu u usponu, Liniju 146 te Adnana, glazbenika koji je surađivao sa  Stokom, Neredom i Tram 11. Prve subote u listopadu Kvartovo opet odlazi u istočni dio grada, u Kozari bok gdje će atraktivni glazbeni program zaključiti poznati dvojac pod nazivom 30Zona. Zato rezervirajte jednu od narednih subota te nam se pridružite u najboljem kvartovskom beer&food party u gradu!