Početna Izbor Kuzma & Shaka Zulu spremaju spektakl na ljetnoj terasi Boogalooa!

Kuzma & Shaka Zulu spremaju spektakl na ljetnoj terasi Boogalooa!

Doktori puknuća Kuzma & Zulu dolaze na ljetnu terasu Boogalooa pomalo simbolično zatvoriti sezonu ljetnih tuluma. Majstori s mora donijet će sa sobom hrpetinu dobrih vibracija i svega onoga što ide uz njihove nezaboravne fešte. U pametne mobitele valja upisati subotu, 18. rujna. Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50 kuna i može se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 70 kuna.

Kuzma & Shaka Zulu su splitska rap-reggae-dance-italo disco grupa. Osnovani su krajem 1993. godine, a svoj prvi album “Prva liga” objavljuje 1994. Poznati su po svojim duhovitim, vedrim, često i ironičnim stihovima koji, uklopljeni u opuštenu melodiju, odišu originalnošću i spontanošću. Zahvaljujući svojoj opuštenosti i originalnom pristupu glazbi, Kuzma & Shaka Zulu već su preko dva desetljeća jedna od popularnijih dalmatinskih grupa s čvrstom bazom poklonika, a njihovi su koncerti i nastupi u klubovima iznimno posjećeni. Uz album „Prva liga“, momci su izdali albume „Lito ide mala“ (1996.), „Idemo na more“ (2003.) i „Di ćemo večeras“ (2010.). U zadnjih par godina izbacili su niz hit singlova poput “Retardi sa fejsa”, “Naloži do kraja eMPe3” i “Budi mlad, budi lud”, a najaktualniji je “Plavo ljeto” – idealan za ovaj tulum.

Facebook: https://web.facebook.com/Kuzma-Shaka-Zulu-268422436695872/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=SWtbZer419A

Facebook event: https://www.facebook.com/events/157166623165533/ Ulaznice: https://www.entrio.hr/event/kuzma-shaka-zulu-boogaloo-terrace-9752

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here