Početna Događanja Kulturan Ulični Festival stiže na Borongaj

Kulturan Ulični Festival stiže na Borongaj

Kulturan ulični festival ima cilj umjetnost i kulturu donijeti u sve kutke Zagreba, na taj način obojati svakodnevicu lokalnog stanovništva. Povezati susjedstvo kroz cirkusku umjetnost, začudnost, smijeh i zabavu koju ta umjetnost u sebi sadrži.

Nakon što smo prepolovili festival i dobro se zabavili u Sopotu, Vrbiku i Mažurancu, KUF nastavlja svoju dostavu kulture i zaustavlja se na Borongaju!

Ovaj vikend Kulturan Ulični Festival smješta se na šetnicu Vesne Parun i dovodi 4 nove predstave lokalnih uličnih umjetnika i umjetnica: Los Flacos, El Cric, Klaun Ludek, Đon Kesten, te jedan divan glazbeno zaljubljeni par vrlo zvučnog imena: Cura i Dečko.

18.09.

18:00 Emilio & Nives: Los Flacos

19:00 Loop cirkus: El Cric

20:00 BeND: CURA i DEČKO

19.09.

18:00 Antuntun: Klaun Ludek

19:00 Cirkultura: Kesten

Los Flacos:

Klaunski duo koji će vas razveseliti duhovitim trenucima i impresivnim vještinama!

Nakon 15 godina samostalnog rada pronašli su jedan drugoga. Spojila ih je strast, ljubav i cirkuska umjetnost a najsretniji su kada sve to pretoče na pozornicu i svoje osjećaje podijele sa publikom koja im uzvraća svojim osmijehom. U predstavi Los Flacos spajaju razne cirkuske vještine, ples i komediju. Na komičan način uvode publiku u svijet cirkusa, mogućeg i nemogućeg, opasnog i bezopasnog, ozbiljnog i šašavog.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here