Početna Izbor Kultni model tenisica za početak nove školske godine

Kultni model tenisica za početak nove školske godine

1206
0

Kultni model Vans tenisica znakovitog naziva Old Skool, vratio se na ulice u punom sjaju. Nova školska godina donosi inovativne street style kombinacije upotpunjene najudobnijim tenisicama koje se mogu pronaći na tržištu. Vansice su oduvijek omiljena obuća skatera, no danas su obožavane od strane svih, bez obzira na dob, rasu ili klasu. Moderna interpretacija ulične lifestyle mode donijela je Vansu status prvog imena svjetske subkulture, jer Vans je više od tenisice, Vans je jednostavno stil života. Najvidljivije je to na primjerima Kevina Duranta, Kanye Westa ili Kendrica Lamara, koji svi imaju ugovore sa velikim svjetskim brandovima, ali nose – Vans.
Vans 1

Vans 2

Vans 4

Vans modeli su klasični, svevremenski i nosivi, a njihova prepoznatljivost čini ih must-have komadom u svakom ormaru. Jednako se lako kombiniraju sa sportskim i stylish komadima, a odlično izgledaju i u šetnji parkom i na gradskoj špici. U ShoeBeDo prodavaonicama mogu se pronaći klasični Old Skool modeli u crnoj i bijeloj boji, novi modeli platforma-tenisica, jesenski modeli Vans tenisica od antilopa, ekskluzivna kolekcija u suradnji sa stripom ”Peanuts” te retro modeli tenisica idealni za jesenske dane.

Vans je oduvijek bio ključni komad koji jednostavnu kombinaciju čini posebnom. Zato je povratak u školu uz Old Skool kolekciju popularnih Vansica pun pogodak. Svoj omiljeni par Vansica potraži u ShoeBeDo dućanima ili na webshop-u www.shoebedo.com i kreni u novu školsku godinu sa stilom.
ld Old Skool