Početna Koncerti Koncert Matije Dedića u ZKM-u rasprodan!

Koncert Matije Dedića u ZKM-u rasprodan!

940
0

Koncert Matije Dedića u Zagrebačkom kazalištu mladih (ZKM) najavljen za petak, 4. ožujka ekspresno je rasprodan dva tjedna ranije. Sjajna je to vijest za Dedića i njegovo glazbeno stvaralaštvo, koje je uz publiku prepoznala i struka.

Matija je za svoje albume “Matija svira Arsena” i “Jazzy Bach” (suradnja s Darkom Jurkovićem Charliejem) nominiran u sedam kategorija za glazbenu nagradu Porin. Publika će u intimnom prostoru ZKM-a imati jedinstvenu priliku uživati u vrhunskim interpretacijama skladbi s albuma „Matija svira Arsena“, od naslovnih tema iz “Glembajeva” i “U registraturi”, preko klasika “Sve što znaš o meni”, “Kuća pored mora”, “Ni ti ni ja”, “Moderato cantabile” do pjesama “Razgovor s konobarom” i “Ne plači”.

Po završetku koncerta Matija će u foajeu ZKM-a potpisivati album “Matija svira Arsena”, koji je za Porin nominiran i u prestižnoj kategoriji – za Album godine.

Svi koji nisu uspjeli osigurati svoje mjesto u ZKM-u Matiju će imati priliku slušati i ovog ljeta, 4. srpnja na pozornici Scene Amadeo – atrij Hrvatskog prirodoslovnog muzeja (Demetrova 1).

Matija Dedić u petak, 4. ožujka 2016. u ZKM-u, s početkom u 20 sati.