Početna Izbor Koncert četvero velikih glazbenih imena Velikoj dvorani “Lisinski”

Koncert četvero velikih glazbenih imena Velikoj dvorani “Lisinski”

652
0

Koncert četvero velikih glazbenih imena iz Zagreba i Beograda bit će održan u Velikoj dvorani “Lisinski” 5. studenoga u 20 sati.

GABI NOVAK- Jedna od najvećih pjevačica zabavne glazbe,šansone i jazza na ovim prostorima. Pobjednica mnogih festivala, dobitnica Porina za životno djelo, pjevačica osebujnog glasa, načina interpretacije i stila kojeg njeguje godinama, na zadovoljstvo brojne vjerne publike

BISERA VELETANLIĆ- Osim toga što je jedna od najvećih zvijezda na ovim prostorima, osim zabavne glazbe i šlagera, već decenijama podjednako uspješno izvodi jazz i evergreene. Kako je Zagreb grad njezine djetinjstva i mladosti, posebno je emotivna na povratak u njega ovim koncertom.

MATIJA DEDIĆ I VASIL HADŽIMANOV- dvojica su svjetski priznatih jazz pijanista i glazbenika koji potječu iz glazbenih obitelji Dedić i Novak, te Hadžimanov i Veletanlić, s dugogodišnjim i uspješnim glazbenim karijerama u regiji i inozemstvu, bogatim diskografijama i mnoštvom nagrada.

U ovoj posebnoj večeri uživat ćemo uz nezaboravne melodije Arsena i Matije Dedića, Zafira i Vasila Hadžimanova, Kornelija Kovača, Kemala Montena, Đorđe Novkovića, Sanje Ilića i mnogih drugih.

Bit će pravi doživljaj prisustvovati ovom iznimnom koncertu- dvije generacije glazbenika, iz dvije obitelji, iz Zagreba i Beograda, na jednoj pozornici!

Ulaznice se mogu kupiti na Eventimu, Ulaznice.hr i dvorani blagajne Lisinski po popularnim cijenama!