Početna Događanja Komedija Velika zvjerka i legendarne Stilske vježbe u kazalištu Planet Art

Komedija Velika zvjerka i legendarne Stilske vježbe u kazalištu Planet Art

1056
0

Kazalište Planet Art priprema još jedan uzbudljiv vikend uz odlična kazališna ostvarenja u kazalištu Mala scena pa će tako ove subote, 28. listopada u 20 sati, biti prikazana „Velika zvjerka“, a u nedjelju 29. listopada u 20 sati na rasporedu su legendarne „Stilske vježbe“ koje se izvode već punih 49 godina.

Uz lucidan humor, ali i ozbiljna pitanja, „Velika Zvjerka“ govori o biznisu u Hrvatskoj i tome kako predrasude utječu na našu egzistenciju. U predstavi pratimo tri poslovna čovjeka raznih životnih dobi koji dolaze na veliku poslovno konvenciju na kojoj bi mogli zauvijek financijski osigurati sebe, svoje obitelji i djelatnike tvrtke. Što je biznis, koja su njegova pravila i u čemu je tajna uspjeha samo su neka od pitanja na koje akteri „Velike Zvjerke“ pokušavaju naći odgovore baveći se ljudskom egzistencijom izvan uobičajenih obrazaca razmišljanja o biznisu.

Vrhunska komedija „Stilske vježbe“ ponudila je kasnih šezdesetih godina prošloga stoljeća neuobičajen kazališni format i odredila novi kazališni smjer. Danas se ova predstava izvodi već 49 godina, a kao fenomen svjetskih razmjera uvrštena je i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najdulje izvođena predstava na svijetu s istom glumačkom postavom. Vječna studija karaktera i situacija u izvedbi maestralnih Lele Margitić i Pere Kvrgića ne izlazi iz mode, a oduševit će vas i ovoga vikenda.

 

Više informacija potražite na www.planet-art.hr, a ulaznice možete kupiti ovdje.