Početna Izbor Koji horoskopski znak uživa u kojem žanru glazbe?

Koji horoskopski znak uživa u kojem žanru glazbe?

105
0
Pattern vector created by freepik - www.freepik.com

Sigurno ste se pitali što određuje vaš glazbeni ukus. Dijelom je to vaša osobnost, način ponašanja, pogled na svijet i razni sitni detalji koji vas čine osobom kakva ste danas. Ipak, možda tu ima i nešto više. Mnogi će se složiti da čak i vaš horoskop može reći puno toga o vama. Postoje i razne teze o tome koji bi horoskopski znak bio dobar pjevač, stoga uopće ne čudi da imamo i ove koje spajaju određene glazbene žanrove s horoskopskim znakovima.

Ovan – Hip-Hop/Rap

Ovnovi isprva djeluju pomalo agresivni, ali zapravo, to je zbog njihove odvažne prirode. Hip-Hop je tip glazbe koji upravo kroz svoje tekstove zagovara odvažnost, otpor i poziva druge na hrabrost. Zbog toga ovnovi bi se najbolje trebali pronaći u ovom žanru.

Bik – Country

Bik je netko na koga možete računati. Odani su, puni ljubavi i poprilično prizemni. Upravo je takav tip glazbe popularni country i možemo reći kako bik i ovaj žanr idu jedno uz drugo.

Blizanci – Alternativa

Alternativa je tip glazbe koji je zapravo jako teško objasniti. Namijenjen je kreativcima, ljudima koji nisu ni tu ni tamo, a krase ga specifični stihovi. Poput blizanaca, nepredvidiv je i vrlo se lako može svidjeti svakome.

Rak – Jazz/Blues

Rak je netko tko se voli baciti u duboko razmišljanje. Na prvu je jako tajnovit, ali želi pažnju. Vole se brinuti za ljude oko sebe i biti im podrška, a jazz i blues su upravo žanrovi koji se izvode s puno osjećaja te ih to čini idealnima za rakove.

Lav – Pop

Lavovi su uvijek prijateljski nastrojeni i vole uživati u životu. Također, vole biti u centru pažnje što je nekako najsličnije popu, budući da je puno ime tog žanra zapravo “popularna” glazba.

Djevica – Hard rock

Djevice su vrlo inteligentne i ponekad se izgube u svojim mislima. Ponekad previše analiziraju razne situacije, hard rock im je sličan jer se ispod površine najčešće krije odlična i korisna pouka.

Vaga – Reggae

Vage su horoskopski znakovi koji su poprilično uravnoteženi i društveni te će uvijek za svakoga imati dobar savjet. No, u svoje slobodno vrijeme će se često poželjeti odmoriti od svega, a najbolji glazbeni žanr za opuštanje je bez ikakve dileme reggae.

Škorpion – Rock N’ Roll

Škorpion uživa u “old school” rocku više od bilo koga. Zna sve hitove osamdesetih i upravo oni najbolje opisuju njegovu osebujnu prirodu. Škorpioni se stoga često čine kao buntovnici, ali su istovremeno i neodoljivi.

Strijelac – Glazbeni teatar

Strijelac uvijek gleda pozitivnu stranu svega i taj svoj način razmišljanja koristi kako bi poboljšao kolektivno raspoloženje kada se nađe u grupi više ljudi. Glazba kakva se izvodi u teatrima djeluje na isti način na sve koji su je došli poslušati i pokušava podići duh svojih slušatelja. To se jako podudara s onim što strijelac zapravo radi za okolinu.

Jarac – Klasična glazba

Budući da se za jarčeve može reći da imaju klase i da je njihovo ponašanje gospodsko, teško je da ćemo odabrati ikoji drugi žanr glazbe koji će ih opisati. Posvećeni su ljudima koje vole, a klasična glazba je na sličan način posvećena svojim slušateljima i pokušava u njima probuditi najpozitivnije emocije.

Vodenjak – Elektronska glazba

Vodenjaci imaju poprilično drukčiju osobnost od ostalih znakova i vrlo su otvoreni prema svemu novom. Baš zato je elektronska glazba savršena za njih jer je jako raznovrsna i uvijek ima nešto novo za ponuditi.

Ribe – Pjevači

Ribe su poznate kao pomalo osjetljive i pune emocija. Razmišljaju puno o svakoj odluci koju moraju donijeti, a upravo ih te misli ponekad odvedu toliko daleko da postanu originalni, romantični i maštoviti. Sve to znači da su ribe idealni horoskopski znakovi koji bi mogli postati pjevači u svojoj budućnosti.