Početna Događanja Književna večer „Ženska priča”: Ljubica Uvodić -Vranić & Ingrid Divković

  Književna večer „Ženska priča”: Ljubica Uvodić -Vranić & Ingrid Divković

  Spread the love

  Još jedna izuzetno zanimljiva Ženska priča bit će u znaku psihologije i svih onih tema koje život čine (ne)podnošljivom, ali i nezaboravnom pričom koja u knjigama završava.

  Rezervirajte utorak 17.11.2015. u 20.00 sati u Zagreb 360°vidikovac Zagreb Eye, Ilica 1a, 16. kat Zagrebačkog nebodera, i uživajte s našim gošćama.

  Ljubica Uvodić -Vranić, uspješna psihologinja i autorica brojnih knjiga čiji naslovi obuhvaćaju različita područja psihološkog istraživanja ove izuzetne žene, jedne od najuglednijih hrvatskih psihologinja.

  Objavila je brojne knjige: Kako se dobro posvađati, Glava puna t/cuge, Kako se pomiriti, Avantura osobne promjene( priručnik u tri nastavka), Prijatelju, kako si?, Neizgovorena pitanja i odgovori pa sve do najnovije Neizgovorena pitanja i PSIHOLOGIČNI odgovori, samo su neki od naslova i tema, koji obećavaju još jednu zanimljivu večer Ženske priče. Uz to, Ljubica Uvodić -Vranić osnovala je 1997 godine Udrugu za unapređivanje obiteljskog života Petkom u pet koju kontinuirano vodi, kreira i vodi edukativni i antistresni program.

  Dodatno ima preko 500 nastupa na različitim televizijskim emisijama, iskustvo predavanja u klubovima liječenih alkoholičara kao terapeut i supervizor, a trenutno s surađuje s portalom Zdrava krava.

  Druga gošća Ženske priče, Ingrid Divković, za sebe kaže: Ja sam ono što nikada ne biste pretpostavili. I nisam, ama baš ništa od onog što bi se moglo reći na prvi pogled. Pa nastavlja: “Formalno (ono što se vidi), magistra kroatistike i filozofije.bivša televizijska i radijska voditeljica i novinarka. Freelancer spisateljica i blogerica. A neformalno (ono što se ne vidi , ali se osjeti), rođena Riječanka, pozitivna i vedra. Zaljubljena u život, u more, u pisanu riječ. Nemirna. Znatiželjna.”

  Ovo je samo mali dio zanimljive biografije ove mlade, u život i pisanje zaljubljene žene, koja je posljednje dvije godine posvetila  promociji kreativnog načina življenja te psihologiji osobnog razvoja. Uz to, 2013. izdaje knjigu J..e li vas ego?, a 2015. objavljeno je i 4. dopunjeno i izmijenjeno izdanje

  Uživajte s nama u nastavku treće sezone Ženske priče uz Ljubicu Uvodić – Vranić, Ingrid Divković  i sjajnu voditeljicu Marijanu Perinić koja iz svake svoje gošće izvuče uvijek ono najbolje i najzanimljivije. Uživajmo zajedno u još jednoj Ženskoj priči i kupite njihove knjige po izuzetno povoljnim cijenama.

  Obavezna je rezervacija stola na [email protected] ili mobitel: 095/859-6824

  Odgovori

  Please enter your comment!
  Please enter your name here