Početna Vijesti Zanimljivosti Klizalište PINGVIN otvorilo je vrata ledene bajke koja će trajati do kraja...

Klizalište PINGVIN otvorilo je vrata ledene bajke koja će trajati do kraja zime

998
0

Klizači i klizačice, hokejaši i hokejašice, ljubitelji zimskih sportova na ledu, grudanja i izrade snjegovića, za vas su od ove godine otvorena vrata klizališta PINGVIN na 2. katu shopping centra POINT u Vrbanima.

Profesionalni hokejaši i umjetničke klizačice pomoći će svakome da što bolje izbrusi klizačko znanje, tu smo radi Vas i ne ustručavajte se postavljvati sva pitanja koja vas zanimaju.

Najbogatiji program klizališta i stručnu pomoć profesionalaca koji će vam trenutke ‘na ledu’ učiniti lijepim, veselim i uzbudljivim prepoznali su i u KHL Medveščak te su klizalištu PINGVIN odlučili dati podršku. Zato na našoj bandi imamo i banner “OVDJE KLIŽU ZAGREBAČKI MEDVJEDI”, a u ponedjeljak 30.12.2013. svečano otvaramo i vrata pop-up Fun shopa Medveščak.

Duga zima proletjet će na klizalištu PINGVIN poput vjetra, zato klizaljke u ruke i DOBRODOŠLI u svijet leda.

Klizalište PINGVIN

Laganini bar petkom organizira a klizalište PINGVIN nagrađuje – najboljim pjevačima na karaokama besplatne karte za Disko na ledu.

Ljubitelji klizanja i hokeja na klizalištu PINGVIN mogu cijeli tjedan uživati u dobroj atmosferi ne ledu, a uz natjecanje u karaokama u Laganini baru u petak 27.12. od 20 do 02 sata isprobati svoje muzičko umijeće i osvojiti nagrade.

Najbolje pjevače i pjevačice očekuju :

– 4 ulaznice za klizanje na klizalištu Pingvin,

– 50% popusta u frizerskom salonu “DI”,

– 50 % popusta na članarinu u fitness centru “Invictus”.

Rođendan na ledu je nezaboravno iskustvo, dok roditelji uživaju u barovima na 2. katu djeca će se provoditi uz naše instruktore.

Proslava rođendana na klizalištu PINGVIN uz profesionalne instruktore hokeja na ledu i umjetničkog klizanja osigurat će nezaboravne trenutke za najveseliji dan u godini.