Početna Moj Zagreb Kiša se nastavlja do početka sljedećeg tjedna

Kiša se nastavlja do početka sljedećeg tjedna

Od danas poslijepodne ponovno se očekuje promjenjivo vrijeme s velikom mogućnosti pljuskova koji neće prestajati do početka sljedećeg tjedna, najavili su iz Državnog hidrometeorološkog zavoda. Obilniji pljuskovi najavljuju se za četvrtak petak i ponedjeljak, a krajem tjedna, pogotovo u petak, će zahladniti s temperaturama nešto nižim od 20 stupnjeva.

U srijedu, 30. svibnja, biometeorološke prilike bit će povoljne, a u četvrtak, 31. svibnja, i u petak, 1. lipnja, zbog približavanja poremećaja sa sjeverozapada biometeorološke će prilike biti nepovoljne, ističe se u biometeorološkoj prognozi za Hrvatsku. U srijedu će se većina ljudi osjećati dobro i neće imati tegobe uzrokovane vremenom. Koncentracija peluda drveća i korova u cijeloj zemlji bit će niska do umjerena, a koncentracija peluda trava umjerena.

U četvrtak i petak, pak, biometeorološke prilike bit će nepovoljne pa će se meteropati žaliti na umor, manjak energije i bolove na mjestima ranijih ozljeda. Tegobe od kojih inače pate kronični bolesnici bit će pojačane. Koncentracija peluda drveća i korova bit će niska do umjerena u cijeloj zemlji, a koncentracija peluda trava umjerena.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here