Početna Gableci Kantina MM – Poljubac hrane i vina

Kantina MM – Poljubac hrane i vina

1680
0

Kažu da nema iskrenije ljubavi od one prema hrani. Kantina MM rezultat je dugogodišnje emocije prema vrhunskoj gastronomiji na čelu s Marijom Mendekom.

Open-kitchen Kantina MM u sklopu vinskog podruma nastala je kao logičan slijed razvoja tvrtke Selekcija MM. Konstantan kontakt s kuhinjom, hranom, vinima, chefovima, restoranima, nabavom, dobavljačima te proizvođačima hrane naveo nas je na ideju o vlastitoj kuhinji. Znanje o gastronomiji pretvorili smo u open-kitchen koncept gdje vrhunske namirnice pretvaramo u užitak okusa, a naša selekcija, biranje i sljubljivanje izvrsnih vina pobrinut će se da emocije budu još intenzivnije.

Kantina MM - 16

Asortiman delicija sastoji se od pomno biranih delikatesa iz cijelog svijeta. Cilj nam je ponuditi ljubiteljima gastronomije najbolje i najkvalitetnije namirnice pretočene u jelovnik s potpisom.

Kantina MM idealno je mjesto za kušanje i uživanje u vrhunskim namirnicama i vinima. Uređen u industrijskom stilu, open-kitchen u sklopu vinskog podruma savršena je kulisa za razna događanja, proslave intimnijeg karaktera, obiteljska druženja te korporativne evente.

Kantina MM - 15

Prostor, iako izveden u industrijskom stilu, izuzetno je topao. Kako i sam naziv implicira – zamišljen je kao mjesto gdje se svi mogu ugodno osjećati. Spoj željeza i tamne boje u kontrastu su s toplijim nijansama sive i bijele boje namještaja, topline pripreme kulinarskih delicija u samom srcu podruma te na kraju izuzetno zanimljivo raspoređene vinoteke koja se proteže kroz cijeli prostor.

Kantina MM - 07

Iluziju hladnoće industrijskog stila koja naizgled djeluje grubo i hladno idealno razbija ambijentalna rasvjeta koja prostor čini udobnim. Dojam upotpunjuju i stilski usklađeni cvjetni detalji koje potpisuje JS Atelier, a koji se prilagođavaju zadanoj temi.

Posebno su zanimljive boce vina smještene na dvoetažnim policama koje čine jednu umjetničku instalaciju odnosno zidni ukras. Ovim detaljima Kantina MM vješto pretvara prostor u scenografiju i idealnu scenu za intimne evente.