Početna Izbor Kako opremiti interijere koji će uvijek biti u modi?

Kako opremiti interijere koji će uvijek biti u modi?

2
0

Kako bi ste bili sigurni da ste odoljeli prolaznim modnim trendovima te pri opremanju doma ili poslovnog prostora odabrali uređenje koje će biti vječno u modi, svakako obratite pažnju na zadivljujuće palete crne i bijele, nijansama koje nude eleganciju za sva vremena. Brojni stručnjaci slažu se u tome da je najjednostavnije rješenje često i najbolje, a upravo bijelim interijerima s dodatkom crne najlakše se akcentira minimalistički dizajn. S druge strane, elegancija dominantne crne s kontrastnim bijelim detaljima prostor čini istovremeno dramatičnim i senzualnim.

„Crno-bijeli interijeri jednako dobro funkcioniraju uz moderni i retro namještaj te tako pružaju razne mogućnosti u godinama koje slijede. Kod crno – bijelog uređenja sve je jednostavnije: jednobojne površine uvijek možete dodatno istaknuti danas iznimno popularnim patchwork detaljima dok je prošarani mramor svijetlih i tamnih tonova postao apsolutni must have u svim domovima čiji vlasnici zahtijevaju najviše estetske note uređenja“, objasnili su nam u salonu Vodotehnika.

Stoga, svoje omiljene crno – bijele kombinacije za opremanje doma ili poslovnog objekta potražite u salonu Vodotehnika na zagrebačkom Jankomiru koji nudi veliki izbor keramike, galanterije i radijatora koji podsjećaju na umjetnička djela, a koje više nećete sakrivati iza zavjesa.

Ako ste u potrazi za keramikom savršenog dizajna i trajnosti, dizajnerskom kupaonskom opremom ili u svom domu žele stvoriti wellness ugođaj, na više od 700 kvadrata u Vodotehnici sada na velikoj rasprodaji gotovo cjelokupnog asortimana možete odabrati artikle snižene od 25% pa sve do 70% bez obzira na način plaćanja.

Uvjerite se da Vodotehnika nudi rješenja koja pružaju apsolutni vizualni užitak, ne samo u kupaonskim prostorima već i u dnevnim boravcima, hotelima te ugostiteljskim objektima. Besprijekorna funkcionalnost i vizualna atraktivnost odabranih predmeta pretvorit će svaki posjet prostoriji koju krase u pravi doživljaj.

Ako želite dodati stil, funkcionalnost i ljepotu u svoje interijere, svakako svratite u salon Vodotehnika te izaberite najbolja rješenja za vlastiti dom ili objekt koji uređujete – sada po iznimno pristupačnim cijenama.

Više informacija potražite na adresi: http://www.salon-vodotehnika.hr/ Kovinska 3, Zagreb