Početna Vijesti Sport Izvlačenje startnih brojeva za muški slalom večeras na Trgu bana Josipa Jelačića

Izvlačenje startnih brojeva za muški slalom večeras na Trgu bana Josipa Jelačića

1360
0

Izvlačenje startnih brojeva za muški slalom „Vip Snow Queen Trophy“ održat će se večeras na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića. Na izvlačenju će biti najbolji svjetski skijaši, a za građane je organiziran i poseban zabavni program.

Foto: Vipsnowqueentrophy.com
Foto: Vipsnowqueentrophy.com

Najbolji svjetski skijaši, uključujući i naših šest natjecatelja koji nastupaju na sutrašnjem muškom slalomu, okupit će se na Trgu bana Jelačića u 19.00 sati. U sklopu javnog izvlačenja startnih brojeva priprema se i atraktivan zabavni program za građene koji započinje od 18.00 sati. Večeras nastupaju zbor „Izvor“ s bendom te Igor Geržina Sax Lounge Ensemble.

Ulaznice za sljemenski spektakl Audi FIS Ski World Cup „Vip Snow Queen Trophy“ 2015 – Zagreb/Sljeme mogu se i danas kupiti u Vip centrima i putem on line sustava www.ulaznice.hr, a sutra uoči utrke na svim polaznim stanicama autobusa za Sljeme – Mihaljevac i Stubičke Toplice. Ulaznice za mušku utrku mogu se kupiti za 100 kuna za odrasle i 40 kuna za djecu. Za djecu do sedam godina u pratnji roditelja ulaz je besplatan. Gledatelji u cijeni ulaznice dobivaju besplatan prijevoz na Sljeme, besplatnu hranu i piće, zabavne i nagradne igre, a na Krumpirištu sutra i koncert Opće opasnosti.

Prva vožnja muškog slaloma je sutra s početkom u 15.05 sati, a druga u 18.10 sati.

Autor: Press