Početna Izbor Izvedite frendicu u Drive-In Kino i uživajte u izvrsnim blockbusterima

Izvedite frendicu u Drive-In Kino i uživajte u izvrsnim blockbusterima

289
0

Od ovog četvrtka napokon imamo priliku uživati u izvrsnim blockbusterima zahvaljujući projektu Drive-In Kino, humanitarno kulturnoj inicijativi – s razmakom! Tijekom ovog osmodnevnog filmskog spektakla, svake večeri će se večeri na Istočnom parkiralištu Zagrebačkog velesajma, od 21 sat na dva velika ekrana prikazivati atraktivni filmski blockbusteri.

Prilika za izlazak s frendicom

Fali ti druženje s frendicom? Povedi ju u Drive-In Kino! Ako se želite nasmijati i dobro zabaviti vaš izbor neka budu Prevarantice koje su na rasporedu u nedjelju 17.5., a nemojte propustiti ni vrhunsku dramu Emma, koja je na repertoaru u utorak 19.5.

Ako ste se zaželjele zgodnih frajera, u petak 15.5. prikazivat će se Brzi i žestoki: Hobbs & Shaw s prezgodnim Dwayneom Johnsonom i Jasonom Stathamom u glavnoj ulozi, a negativca igra svestrani Idris Elba, dok je u subotu 16.5. na redu Ryan Gosling u filmu Prvi čovjek.

Osim navedenih, u Drive-In Kinu vas očekuju i drugi vrhunski filmovi kao što su Yesterday, The Shiny Shrimps i Smrtonosni strojevi!

Izađite van, obucite sve ono što ste kupile online i uživajte jednu večer. Možete se dogovoriti i kao ekipa otići skupa u izlazak na vrhunski film. Dogovorite se tko vozi, smjestite automobile jedni pored drugih i uživajte u posebnom filmom doživljaju Drive-In Kina.

Novac ide u humanitarne svrhe

Cijene ulaznica za dvije osobe su 100 kuna i uključuje poklon paket s pićem i grickalicama za dvije osobe. Prihod od ulaznica ovog osmodnevnog eventa bit će doniran Kliničkoj bolnici Sestara milosrdnica u Zagrebu

Ulaznice za Drive-In Kino moguće je kupiti putem Entrio sustava, a više informacija o događanju potražite na službenoj web stranici projekta.