Početna Događanja Izradi svoju festivalsku zastavu za jubilarni 20. Cest is d′ Best

  Izradi svoju festivalsku zastavu za jubilarni 20. Cest is d′ Best

  1628
  0

  Organizacija Međunarodnog uličnog festivala Cest is d Best objavila je  Natječaj za festivalsku zastavu na temu „Kad ljubav zavijori“. Na natječaj se može prijaviti do 1. svibnja ove godine, a propozicije se nalaze u natječajnoj dokumentaciji objavljenoj na www.cestisdbest.com.

  Cest is d Best ove će godine biti održan u periodu od 26. svibnja do 3. lipnja. Ovo je jedan od najposjećenijh festivala u Hrvatskoj, a ove će godine „proslaviti svoj dvadeseti rođendan“. U sklopu ovogodišnjeg festivala planira se ugostiti više stotina umjetnika iz Hrvatske i 15-tak drugih država, a cjelokupan glazbeni, likovni, plesni, kazališni i perfomerski program i dalje će biti besplatan za posjetitelje.

  U programu festivala ponovno će biti organiziran vrlo kvalitetan zabavni i edukativni program za obitelji s mlađom djecom te mnogo koncerata, performerskih nastupa i tematskih večeri za odrasle posjetitelje.

  „Prošle smo godine surađivali sa različitim tvrtkama i ustanovama i to zbog toga što se Cest is d Best u svojih prvih 20 godina prometnuo u jedan od najposjećenijih i najboljih festivala u Hrvatskoj. Generacije su odrastale uz Cest is d Best i mnogi mu se redovito vraćaju kao posjetitelji ili partneri. Cest is d Best u javnom prostoru grada Zagreba predstavlja različite oblike umjetnosti i kulture, edukativne i znanstvene programe, kreativnost i pozitivnu energiju koju kreiraju posjetitelji u interakciji sa izvođačima. Vjerujemo da ćemo i ove godine programom privući još više naših sugrađana i turista te ugodno iznenaditi brojne posjetitelje s nekim izmjenama koje planiramo realizirati. Koristim i priliku pozvati one tvrtke i institucije koje drže do kulture, umjetnosti i javnog interesa da podrže festival i time pruže stanovnicima i gostima Zagreba mnogo zabave i veselja“. – izjava je Zlatana Jaganjca, direktora festivala.