Početna Zagreb insider Izložba fotografija polaznika Fotosofije u Vinyl baru

Izložba fotografija polaznika Fotosofije u Vinyl baru

512
0
Izložba fotografija u Vinyl baru
Foto: Sara Bertić (PIXSELL)

U zagrebačkom Vinyl baru, u petak 4. rujna, svečano će se otvoriti izložba “Celebrity” polaznika desete po redu Fotosofije, seminara za naprednu fotografiju pod vodstvom Damira Hoyke.

Najzanimljivije fotografije poznatih koje je petnaest seminarista snimilo na temu “Celebrity” bit će izložene u izložbenom prostoru Vinyl bara koji se od otvorenja u očima Zagrepčana pozicionirao kao jedno od najzanimljivijih mjesta u gradu. Vinyl je noćni klub, dućan s pločama book report typer book report typer i knjigama, galerija, prostor izvedbenih umjetnosti, ali ponajviše vrlo ugodno mjesto za popit kavu, sok ili nešto treće.

“Kao i dosadašnjih godina, na ovogodišnjem seminaru u Termama Tuhelj dobro smo se zabavili ozbiljno radeći! Vidjevši da je i Vinyl bar taj koji ujedinjuje umjetnost i zabavu, odlučili smo se u njemu udomaćiti na dva tjedna i po prvi puta temu Celebrity predstaviti i u vidu izložbe”, izjavio je povodom izložbe Damir Hoyka.

Publika će na izloženim fotografijama pronaći poznata lica iz raznih sfera javnog djelovanja. Svi oni – glumci, voditelji, glazbenici – kao i autori fotografija, biti će dio otvaranja prve ovosezonske izložbe u Vinylu.

Otvorenje izložbe planirano je u 20 sati, a ulaz je besplatan.