Početna Moj Zagreb Novosti Izašao novi broj besplatnih novina Zagreb.hr

Izašao novi broj besplatnih novina Zagreb.hr

883
0

naslovnica novina Zagreb.hrNakon višemjesečne stanke ponovno izlazi Zagreb.hr. Ovih se dana distribuira 49. broj koji osim u tiskanom obliku možete preuzeti i kao .pdf na portalu Online-Zagreb.hr. Izdavač je Medijska mreža d.o.o. a glavni urednik Branko Karapandža.

Građevinari i ovoga ljeta u Zagrebu imaju pune ruke posla, radi se na oko 15 većih gradilišta pa su i teme novog broja proširenje Slavonske avenije, radovi u Petrinjskoj, obnova kina Tuškanac… Imate li pravo na socijalnu pomoć jedno je od pitanja na koje odgovor možete potražiti u Zagrebu.hr, a riječ je o besplatnim ZET-ovim kartama, ali i drugim oblicima pomoći. Švicarski franak tema je od prvorazrednog značenja za mnoge Zagrepčane i Zagrepčanke i opasno ugrožavaju stabilnost naših kućnih budžeta. U Zagrebu je sve više turista, a što im nudimo i što im još možemo ponuditi saznajte iz prve ruke – od direktorice Turističke zajednice Amelie Tomašević.

To su tek neke od tema i informacija iz novog 49. broja tiskanog izdanja vaših novina Zagreb.hr. Uredništvo na čelu s Brankom Karapandžom i dalje je otvoreno za vaše prijedloge. Pohvale su dobrodošle, a svi zajedno trudit ćemo se da pokuda bude što manje.

PREUZMITE BESPLATNI Zagreb.hr .pdf  (199 KB)