Početna Vijesti Zanimljivosti Družite se s Ivicom Kostelićem u trgovini Hervis u Westgateu

Družite se s Ivicom Kostelićem u trgovini Hervis u Westgateu

0

Jedan od najboljih svjetskih skijaša, Ivica Kostelić, koji je trenutno na rehabilitaciji nakon uspješne operacije, u ponedjeljak 27. veljače s početkom u 18 sati gostovat će u Hervisu u Westgate Shopping Cityju. Druženje je otvoreno za sve – Ivica će posjetitelje počastiti pokojim modno-sportskim savjetom, pripremljen je i bogat zabavno-sportski program, a Hervis će kupcima omogućiti da tog dana ostvare 20% popusta na svoj omiljeni artikl.

Dok se oporavlja i čeka povratak na snježne staze, Ivica će učiniti ogromno zadovoljstvo svojim mnogobrojnim obožavateljima i gostovati u trgovini Hervis Sports u Westgate Shopping Cityju. Kao vrhunski poznavalac skijaškog svijeta, pa tako i opreme – Ivica će one najsretnije obožavatelje profesionalno savjetovati o kupnji skijaške opreme, dijeliti autograme, družiti se te prenijeti svoja iskustva s bijelih staza, kao i svoja očekivanja od sezone koja se bliži kraju. Za posjetitelje trgovačkog centra Westgate pripremljen je bogat zabavno-sportski program: izložba bicikala uz stručno savjetovanje, skijaški  kviz te mnogobrojne slalomske animacijske igre u kojima će sudjelovati i djeca Dječjeg doma Zagreb te štićenici Humanitarnog društva Mali zmaj. Ususret velikom sportskom događaju Westgate je za posjetitelje organizirao i Tjedan sporta i tehnike u sklopu kojeg će se moći ostvariti prigodni popusti.

U Hervis po omiljeni sportski atikl

Povodom gostovanja Ivice Kostelića u trgovini Hervis Sports u Westgate Shopping Cityju, na oduševljenje svih ljubitelja zdravog života i sportske opreme, moći će se ostvariti vrlo atraktivan popust od 20% na omiljeni sportski artikl. Nova sportska kolekcija već je stigla na police trgovina Hervis Sports: sportsko-modna odjeća za muškarce i žene, dječje trenirke, ruksaci, najveći izbor bicikala u Hrvatskoj i mnoštvo drugih sportskih artikala pružaju raznolik i jedinstven izbor posjetiteljima Westgate Shopping Cityja, kojima Hervis nudi i najnižu cijenu u pojedinačnoj kategoriji proizvoda.

Dođite u ponedjeljak, 27. veljače u Westgate Shopping City u Hervisovu trgovinu gdje vas od 18 do 19 sati očekuje hrvatski skijaški reprezentativac Ivica kostelić. Nakon konferencije za novinare najbolji skijaški reprezentativac podijelit će autograme svojim navijačima i posjetiteljima Hervisa i trgovačkog centra Westgate. Povratak Ivice na snježne staze s nestrpljenjem se očekuje 10. ožujka na utrkama Svjetskog skijaškog kupa u Kranjskoj Gori.