Početna Lifestyle Iva Butorac – Miss Zagreba i Zagrebačke županije

Iva Butorac – Miss Zagreba i Zagrebačke županije

1899
0
Iva Butorac u kostimu Callegari
Foto: Nikola Klobučarić

Krajem prošlog tjedna, u prostoru umjetničke galerije Lauba, studentica iz Svete Klare Iva Butorac (21) izabrana je za Miss Zagreba i Zagrebačke županije, dok su Katarina Čavar i Iris Volf ponijele lentu prve, odnosno druge pratilje.

Publiku je kroz ovu zagrebačku noć ljepote procela voditeljica Hana Tabaković i to na ponešto drukčiji način. Naime, nakon svakog predstavljanja ukupno 13 finalistica, Hana je uprizorila mali talk-show s uglednim gošćama poput doktorice Vesne Ramljak, Jadranke Kosor, Sanje Doležal, Lade Kajfež Szabo, Semente Rajhard te Suzy Josipović Redžepagić. Razgovaralo se o položaju žena u društvu i problemima s kojima se susreću.

U žiriju su pak sudjelovali modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, fotograf Ratko Mavar, manekenka Petra Friganović, predsjednica UMAH-a Regina Jeger, aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić, urednica Z1 televizije Maja Šudić, potpredsjednik Hrvatskog helsinškog odbora Igor Peternel te direktorice izbora za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš.

Nakon proglašenja pobjednice, organizatorice izbora Natali Križan i Danijela Gašparović, izjavile su kako su iznimno zadovoljne događanjem, a osobito suradnjom s polaznicima modne škole Callegari te dizajnericama Đurđicom Vorkapić i Kristinom Burjom u čijim su kreacijama natjecateljice prošetale pistom.

Missica radi u marketinškoj agenciji i dječjoj igraonici

Iva Butorac Miss Zagreba
Foto: Nikola Klobučarić

Miss Zagreba i Zagrebačke županije Iva Butorac ima 21 godinu, studentica je treće godine Učiteljskog fakulteta, a uz školovanje čak stigne i raditi u marketinškoj agenciji te dječjoj igraonici. Ovom pobjedom osigurala je sudjelovanje na velikoj završnici izbora za Miss Hrvatske koja će se održati 12. lipnja u hotelu Omorika u Crikvenici.

Slijedi izbor za Miss Zadarske županije, 07. svibnja u resortu Crvena Luka u Biogradu koji ogranizira Alen Ljubić te izbor za Miss Šibensko-kninske županije koji će se održati 10. svibnja u Makari Clubu, na plaži Banj, u organizaciji Zorana Škugora. Još uvijek su otvorene prijave za sva preostala županijska natjecanja pa se pozivaju sve zainteresirane djevojke da to učine na internetskoj stranici miss.hr.