Početna Događanja Indira Forza uskoro u Boogaloou!

Indira Forza uskoro u Boogaloou!

Za rijetko koju pjevačicu ili općenito javnu osobu bi ovaj nadimak bio prikladniji nego za Indiru, a za uvjeriti se u to valja doći na njen koncert u Boogaloo u petak, 10. prosinca! Bit će to presjek njene solo karijere, ali i hitova s Colonijom, drugim riječima vrhunski spektakl i obilje pozitivne energije. Cijena ulaznice u pretprodaji je 70 kuna i može se kupiti preko sustava Entrio, a na ulazu će koštati 90 kuna.

Indira je dobila ime po indijskoj premijerki Indiri Gandhi, a znači “živa vatra”. Upravo to je prva asocijacija na nju, pogotovo kad su njeni nastupi u pitanju. Glazbom se počela baviti već s devet godina, a svoj prvi bend “ZAUVIJEK MLADI” s još četiri prijateljice osnovala je u osmom razredu. Ipak, ono što je najviše odredilo njenu karijeru i donijelo prepoznatljivost je grupa COLONIA koju je osnovala 1995. s Borisom Đurđevićem i Tomislavom Jelićem. U bendu koji iznjedrio brojne dance hitove uz koje je plesalo više generacija zadržala se do 2017.godine kad kreće s vlastitom karijerom. Uz veliki hit “Dođi” posebno vrijedi istaknuti i duet s Halidom Bešlićem za pjesmu “Iskra”.

Od samog početka prikazivanja showa “The Voice” angažirana je kao članica žirija. Osim glazbom, svestrana Indira dizajnira namještaj i sprave za vježbanje.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here