Početna Moj Zagreb Novosti ‘IN2ITION’ novi album 2Cellos

‘IN2ITION’ novi album 2Cellos

732
0

Na radost mnogih, uskoro stiže novi album 2Cellos – ‘IN2ITION’.

Nakon što su poznati svjetski virtuozi Luka Šulić i Stjepan Hauser, poznatiji kao 2Cellos, osvojili publiku i pokorili svijet obradom pjesme Michaela Jacksona ”Smooth Criminal”, odabrali su još jednom, na novom, drugom albumu istaknuti brojku ‘2’. Nakon uspješnog albuma prvijenca, brojnih koncerata diljem svijeta i mnogobrojnih suradnji sa slavnim svjetskim izvođačima, 2Cellos je pripremio svojoj publici drugi album, pod nazivom ‘IN2ITION’. Album, za koji je poznati dvojac odabrao ime zbog, kako kažu, snažne intuicije i kemije između njih dvojice, sniman je u Zagrebu, Rimu, Nashvilleu, Las Vegasu i Los Angelesu. Elton John, Zucchero, Steve Vai, Lang Lang i Naya Rivera gosti su na novom albumu Luke i Stjepana, koji su na svojim čelima odabrali odsvirati pjesme slavnih izvođača, poput Fleetwood Maca, grupe The Prodigy i Coldplay, Rihanne, AC/DC, Muse, Cher, The Policea i drugih.

”Veoma smo ponosni na ovaj novi album! Činjenica da ga je producirao legendarni Bob Ezrin je nevjerojatna, a da nam je netko prije godinu dana nabrajao imena koja će gostovati na ovom albumu, nasmijali bismo se i odmahnuli rukom! Naime, tu su pjevačke legende Elton John i Zucchero, gitaristički virtuoz Steve Vai, superzvijezda klasične glazbe, pijanist Lang Lang, Naya Rivera is serije Glee, itd… Suradnja sa svima njima izrodila je nova prijateljstva, obogatila naš album i dodala jednu novu dimenziju našoj glazbi. Također je donijela neprocijenjivo iskustvo i dala nam  krila za nove projekte i suradnje – poručuju Luka i Stjepan koji su još na aktualnoj turneji s Eltonom Johnom!

Album na japanskom tržištu izlazi 9. studenog, 22. siječnja u Americi, a u Hrvatskoj kao i ostatku svijeta možete ga pronaći od 21. siječnja 2013. godine.