Početna Događanja Ideš na Jarun?

Ideš na Jarun?

1205
0

Hervis vas poziva da mu se pridružite ovu nedjelju, 11. lipnja 2017. godine, na zagrebačkom Jarunu gdje ćete od 10 do 18 sati moći isprobati KTM, Focus i Kalkhoff električne bicikle. Sve što je potrebno jest: ponijeti osobnu iskaznicu te ispuniti pristupnicu. Nakon toga, na raspolaganju je 25 najmodernijih modela e-bicikala te 30 minuta besplatne testne vožnje.

HERVISOVA TURNEJA E-BICIKALA U 27 EUROPSKIH GRADOVA

U sklopu ovogodišnje Hervisove turneje, 27 odabranih europskih gradova, pa tako i Zagreb, ugostit će Hervisov štand koji posjetiteljima nudi mogućnost besplatne polusatne vožnje električnog bicikla. Osim testne vožnje, posjetitelji će moći i kupiti predstavljene modele bicikala, naravno s promotivnim popustom. Onima koji nisu u mogućnosti posjetiti Hervisov štand ovaj vikend na Jarunu, a žele posjedovati ovo ekološki osviješteno i funkcionalno prijevozno sredstvo, nudi se mogućnost kupnje e-bicikla u online i odabranim Hervisovim trgovinama.

ELEKTRIČNI BICIKL – ENERGETSKI NAJUČINKOVITIJE PRIJEVOZNO SREDSTVO

E-bicikl je vozilo bez emisija štetnih plinova, a pedaliranjem doprinosi zdravlju vozača. Za njegovo posjedovanje nije potrebna vozačka dozvola, kao ni registracija. Sigurnosna karakteristika ovog bicikla jest da se pri brzinama od 25km/h motor automatski gasi i prebacuje na pogon pedaliranja. Osim toga, električni bicikli postaju sve pristupačniji i manje stresan odabir – rješenje su za probleme visokih cijena goriva, prometne gužve i pronalaženje mjesta za parkiranje. Kako bi se motor aktivirao potreban je pritisak na papučicu, a baterija je dovoljna za vožnje od 60 do 170 km ovisno o težini vozača, kvaliteti ceste, nagibu, vjetru, tlaku u gumama itd. Nakon što se baterija potroši, punjač se jednostavno priključi na utičnicu i za 5-7 sati bicikl je spreman za polazak.