Početna Događanja Humanitarni projekt “Poduzetni za Uskrs”!

  Humanitarni projekt “Poduzetni za Uskrs”!

  1220
  0

  Tradicionalno poduzetni učenici i nastavnici Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski i ove godine organiziraju četvrti humanitarni projekt Poduzetni za Uskrs!

  PGEŠ Katarina Zrinski nastavlja uspješnu suradnju s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije, a akciji su se pridružili i učenici Centra za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj te Udruga „Smiješak za sve“.

  Svoju podršku, prepoznavši plemenite namjere svih volontera, akciji su dali i poznati i uspješni glumci Renata Sabljak i Goran Bogdan te pjevačica Ivana Husar Mlinac.

  Vrijedni i kreativni učenici i njihovi nastavnici su na radionicama izradili prigodne ukrase, a svoje će radove prodavati od 10. do 12.3.2016. u trgovačkom centru Arena. Prodaja će se odvijati u radnom vremenu centra Arena od 10:00 do 21:00, odnosno u subotu od 09:00 do 21:00 sat.

  Ovoga puta sredstva se prikupljaju za pomoć novorođenčadi, djeci do tri godine te majkama i trudnicama u Kući ljubavi na Savici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, gdje će se 31.3.2016. održati i primopredaja uz radionicu edukativnog karaktera za mlade i maloljetne majke.

  Cilj projekta je suradnja na promicanju poduzetnog, poduzetničkog i društveno odgovornog poslovanja, dobrovoljno ulaganje vremena, truda, znanja i vještina za dobrobit drugih.

  Pozivamo vas da nam se pridružite u što većem broju te podržite naše poduzetne volontere, a kupnjom ukrasa pomognete onima najmanjima za koje smo sigurni da će im svakodnevica biti ljepša i lakša kad osjete da ima onih koji mare!  Jer i malo je puno!