Početna Događanja Humanitarna stand up večer uz LAJNAP Comedy u Lisinskom

Humanitarna stand up večer uz LAJNAP Comedy u Lisinskom

703
0

Rotary club Zagreb Metropolitan organizira humanitarnu stand up večer “Najbolji za najbolje” na kojoj će 18. studenog u 20 sati u KD Lisinski nastupiti LAJNAP Comedy, najpopularniji stand up koji iza sebe ima više od 300 nastupa, koje je vidjelo preko 25 000 nasmijanih gledatelja u 30 gradova.

Ovu komičarsku grupu, za čije se nastupe uvijek traži ulaznica više, čine Aleks Curać Šarić, Tomislav Kozačinski, Vlatko Štampar, Saša Turković i Goran Vugrinec koji uživaju u osmišljavanju novih fora prema aktualnoj stvarnosti nasmijavajući tako svoju publiku što za njih – kako kažu – nema boljeg osjećaja. Lajnap Comedy je nastao kao zajednički projekt kroz koji se komičari mogu izraziti i svakodnevici dati jednu novu, zapravo drugačiju perspektivu. Njihove nastupe publika s nestrpljenjem očekuje  jer oni svojim uvijek svježim forama poručuju da su problemi, pitanja i sve one naizgled nebitne sitnice koje čine život životom – zapravo smiješne i zabavne.

Prihod ove večeri smijeha i humanitarnog karaktera, čije ulaznice su krenule u prodaju, namijenjen je za dodjelu stipendija za izvrsne učenike i studente slabijeg socijalnog statusa kao i one deficitarnih zanimanja unutar kojih mladi ljudi sve češće odlaze iz Hrvatske, kako bi ih se na taj način potaknulo i motiviralo na ostanak. Rotary klub Zagreb Metropolitan započeo je s radom u veljači 2015 Rotary je međunarodno udruženje osoba iz stručnog i poslovnog života koje se posvećuju humanim ciljevima, cijene i promiču visoka etička načela u poslovnom i privatnom životu.  Ovakvim posebnim događanjima članovi promoviraju svoje aktivnosti i temelje postojanja aktivirajući se oko rješenja aktualnih problema poput ovog – iseljavanja mladih iz Hrvatske i nedovoljnog broja stipendiranih školaraca i studenata, želeći tako biti promjena u društvu.

Ovaj humanitarni karakter i vrhunska komičarska postava potaknut će mnoge da požure po svoje ulaznice i osiguraju svoja mjesta, te tako daju doprinos stipendiranju mladih, perspektivnih učenika i studenata.

Pozivamo vas da medijski podržite ovo događanje najavom Stand up večeri kroz vaš medij, te tako i vi doprinesete ostvarivanju humanitarnog cilja ove večeri. Za dogovore oko gostovanja, intervjua i ostalih specijaliziranih medijskih oblika stojimo na raspolaganju.